Kapcsolódó tartalmak: Matolcsy György

Hír: Matolcsy György tényleg azt csinál, amit akar

Nincs felettese Matolcsy Györgynek, ezért etikai ügyeivel sem foglalkozhat senki – derül ki az ATV kísérletéből, hogy kiderítse, kicsoda Matolcsy György munkáltatója.

Hír: Már Matolcsyék is csak cáfolni tudják a sikerpropagandát

Már a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank is elismeri: nincsenek új, termelő munkahelyek, a statisztikákat kizárólag a közfoglalkoztatás és az egyre elterjedtebb külföldi munkavállalás húzza csak fel.

Hír: Beárazták Matolcsyt

Kicsit gyengült, de azután vissza is erősödött a forint Matolcsy jelölésének a hírére. Az elemzők szerint beárazták a döntést, kérdés, mond-e olyat a jelölt délután, ami megmozgatja a piacokat.

Videó: Matolcsy nevetséges közszereplő

Az MSZP szerint a miniszterelnök által jegybankelnöknek jelölt Matolcsy György nem testesíti meg a szakmaiságot és egy nevetséges közszereplő.

Hír: Orbán bejelentette: Matolcsy hat évre jegybankelnök

Matolcsy Györgyöt jelöli Orbán Viktor jegybankelnöknek – a kormányfő sokak által várt, de nem remélt döntését szokásos péntek reggeli rádióinterjújában jelentette be a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Mint azt a Népszabadság korábban közölte: az új nemzetgazdasági miniszter Matolcsy távoztával a feladat nélkül maradt Varga Mihály lesz.

Hír: Index.hu: Matolcsy szerint a világ

Matolcsy György nemcsak miniszterként, hanem polihisztor gondolkodóként és publicistaként is számos érdekes adattal, elmélettel gazdagította a magyar közéletet a 2012-es írásaiban és beszédeiben.

Hír: Ténytár: Best of Matolcsy György

Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.