Kapcsolódó tartalmak: matolcsy

Hír: MSZP: a kormány hadüzenetet küldött az uniónak

Az MSZP szerint a kormány hadüzenetet küldött az Európai Uniónak a jegybanktörvény módosítására tett javaslatával, egyértelműsítve, hogy nincs benne kompromisszumkészség.

Hír: Romló gazdasági adatok - Erről terelnék el a figyelmet Orbánék

Miközben folytatódik az IMF-tárgyalások körüli ködösítés, a Matolcsy-féle minisztérium újabb fantáziadús dolgozatokkal igyekszik bizonyítani a tavalyi hiánycél teljesülését.

Hír: A Fidesz a gazdagok pártja lett

 
Az index szerint „a jövedelmi helyzetre legnagyobb erővel ható változás, hogy 2012-ben egyetlen lépésben, egyszerre kivezetik az adójóváírást, és megszűnik a félszuperbruttó is. Utóbbi kedvez is az adózóknak, mert nem a munkaadói járulékkal felszorzott jövedelmük után kell megfizessék a közterheket, csak sima bruttó bérük után. Az így kapott adóalap-csökkenés pozitív hatásán azonban mindenki osztozik, míg az adójóváírás kivezetését csak az alacsonyabb jövedelműek érzik meg.”

Hír: A szegénység költségvetése

 
„Kormányzati retorika ide vagy oda, a tegnap bejelentett csomag bizony megszorítás. A szegénység költségvetése újra azokat a családokat fogja sarcolni, akiket 2011-ben fájóan érintett az egykulcsos adó miatt elszenvedett, havi több ezer forintos bérkiesés.” – írja a blog szerzője.

«12345»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.