Kapcsolódó tartalmak: kvótanépszavazás

Hír: Már a versenyképességünket rombolja az eszméletlen sok korrupció

A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A korrupció már olyan méreteket ölt, hogy az már versenyképességi mutatóinkat is rendkívüli mértékben rombolja. A kutatások szerint nemzetközi összehasonlításban a magyar közbeszerzések körében a versenyerősség kirívóan alacsony, viszont a korrupciós kockázatok kirívóan magas szinten vannak.

Hír: Megváltozott helyzet

Ha értelmezni szeretnénk Orbán Viktor magatartását az érvénytelen kvóta-referendum után, érdemes felidéznünk a miniszterelnök néhány korábbi nyilatkozatát. Azt már hallottuk tőle: ha a kisvasutat úgymond támadják, meg kell hosszabbítani a vonalát csak azért is! A politikai értelemben vett dackorszakból a jelek szerint a kormányfő a mai napig nem tudott kilépni.

Hír: 15 milliárdot égetett el a kormány a migránsellenes kampánnyal

A kvótakampányt a magyar politika legnagyobb és legköltségesebb mozgósításaként tarthatjuk számon: kormány által nyilvánosságra hozott összeg szerint bruttó 8,604 milliárd forintba került, ám mindent egybevetve ez az összeg inkább a 15 milliárdhoz közelít.

Hír: Guardian: Magyarországon halálos veszélyben van a demokrácia

„Magyarország dermesztő helyzete előrevetítheti Európa jövőjét” – írja Owen Jones a Guardianben most megjelent cikkében.

Videó: Ez a nap hitet és reményt ad mindenkinek

Nem létezik politikailag érvényes népszavazás, ez csak egy nagyon drága közvélemény-kutatás volt, amit törvénytelenség, hazugság és indulat jellemzett.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.