Kapcsolódó tartalmak: közpénz

Hír: Egymilliárdért ünnepelik az érvénytelen népszavazást

Bruttó egymilliárd forintot költ a kormány az egyébként érvénytelenül zárult október 2-i népszavazás most is zajló utókampányára – írja a Magyar Nemzet a Miniszterelnöki Kabinetiroda válaszai alapján.

Hír: 15 milliárdot égetett el a kormány a migránsellenes kampánnyal

A kvótakampányt a magyar politika legnagyobb és legköltségesebb mozgósításaként tarthatjuk számon: kormány által nyilvánosságra hozott összeg szerint bruttó 8,604 milliárd forintba került, ám mindent egybevetve ez az összeg inkább a 15 milliárdhoz közelít.

Hír: Felcsúti stadion, tényleg? És ezt így hogy?

Mivel fennáll a veszélye annak, hogy relatíve hamar napirendre térünk egy jórészt közpénzen felépített, Ceausescu-stílust idéző esztétikai nonszenszen, tegyünk fel (újra) néhány alapvető kérdést.

Hír: "Százmillió forint lett elhordva zsebbe"

Rágalmazás és hamis vád gyanújával tett feljelentést Papcsák Ferenc fideszes zuglói polgármester, noha egy, az internetre felkerült hangfelvételen szereplő vállalkozó nem is róla, hanem a kerületi vagyonkezelő vezetőjéről állította, hogy egy 500 milliós önkormányzati megbízásból 100 milliót "osztottak vissza".

Hír: Utat építenek Orbán Ráhel esküvőjére

Zötykölődés nélkül juthat el a násznép Orbán Ráhel lakodalmának helyszínére: a héten eltüntették a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól, írja a hvg.hu. Az esküvő szombaton lesz, az utakat viszont már több évtizede meg kellett volna csinálni a helyiek szerint.

Hír: Ahogy azt Móricz elképzelte...

Ma vezeti oltár elé Orbán Viktor legidősebb lányát Tiborcz István. Így aztán, legyen szó az esküvő, vagy a lagzi helyszínéről, lázas útjavítás, átfestés vette kezdetét, amelyekhez az elmúlt hónapok, évek nem voltak elegendők. Bár a kormányfő maga jelentette be lánya közelgő esküvőjének hírét, a két család eddig mindent megtett, hogy az exkluzív vendégseregtől távol tartsa a köznépet.

Videó: Török Zsolt: Nyilatkozatháború Orbán Ráhel esküvője miatt

Az úri Magyarországot idézi, hogy egy családi esemény miatt közpénzből javítják az utakat és festik ki a templomokat - erről Török Zsolt beszélt az ATV Egyenes Beszédben.

Hír: Átlátszó.hu: Havi 6 milliárd forint közpénz a Közgépnek

Eddig elég jó éve van Simicska Lajosnak és Nyerges Zsoltnak: 2013-ban már több mint 30 milliárd forintot nyert el a Közgép közbeszerzési pályázatokon egyedül vagy konzorciumban. Az atlatszo.hu összegezte az eredményeket.

Hír: Adóforintokból épül a Fidesz-imázs

Melyik uniós országban csökken 10 százalékkal a rezsi idén januártól - teszi fel a kérdést kék háttér előtt Fidesz-narancsszín keretben, feltűnő betűkkel, hatalmas óriásplakátokon, több napilapban és online hírportálokon is a kormány.

Hír: IMF vs. kormány: a fantomháború folytatódik

A gazdasági szabadságharc elbukása után a kormány számára nem maradt más, mint a félrevezető propaganda. Ennek érdekében szeptember elején Orbán Viktor fejében megszületett egy nem létező IMF-követeléslista, rá egy hónapra pedig közpénzeket felhasználva, 200 millióért reklámozzák ennek elutasítását.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.