Kapcsolódó tartalmak: Közgép

Hír: Vessünk véget a közpénzek kilapátolásának!

Igazságos-e, hogy a KÖZGÉP és társai ugyanolyan arányban járulnak hozzá a közterhekhez, mint egy túlórázó kórházi ápoló, áruházi eladó, vagy kisvállalkozó, miközben az előnyöket nem ugyanolyan arányban élvezik?

Hír: A Simicska-birodalom jobban teljesít

Jelentősen sikerült növelni a hatékonyságot a Simicska Lajoshoz köthető cégekben az elmúlt évben – derül ki a május 31-i határidőre elektronikusan közzétett mérlegek alapján készített összeállításunkból.

Hír: Orbán Vikipédia - Közgépesített közbeszerzés

Amikor híre ment, hogy a miniszterelnök eladósorba került legnagyobb lánya már gyűrűs menyasszony, mindenki azt hitte, hogy a Közgép a szerencsés vőlegény.

Hír: Népszabadság vélemény: Merítés

Magyarország fővárosában az elmúlt napokban több ezren órákig álltak sorba azért, hogy a krisnások által működtetett Ételt az Életért Alapítványtól egy tál meleg ételt kapjanak karácsonyra.

Hír: Mutyiország: nőtt a korrupció 2010 óta

A lakosság szerint a korrupció enyhén növekedett 2010-hez képest – állapította meg GKI Gazdaságkutató Zrt. júniusi felmérésében, amelyről pénteken tájékoztatta az MTI-t.

Hír: Pannon-tenger kalózai: kedélyes vizeken

Magyarországon kétféle ember él. Vannak, aki tudják, hogy a kormány lop, de ez nem érdekli őket. Aztán vannak, akik tudják, hogy lop, de ennek örülnek.

Videó: Orbán a Közgépet méltatta Tusnádfürdőn

A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) korábban felvett kölcsön végtörlesztésére utasította Orbán Viktor miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert.

Hír: Gyarapodnak a Simicska-cégek

Nem sok panaszuk lehet a Simicska Lajossal összefüggésbe hozható vállalkozásoknak az elmúlt három évre. A legfrissebb, immár a tavalyi évet taglaló mérlegbeszámolókat a 2009. éviekkel összevetve igazán irigylésre méltó helyzet rajzolódik ki.

Hír: Átlátszó.hu: Havi 6 milliárd forint közpénz a Közgépnek

Eddig elég jó éve van Simicska Lajosnak és Nyerges Zsoltnak: 2013-ban már több mint 30 milliárd forintot nyert el a Közgép közbeszerzési pályázatokon egyedül vagy konzorciumban. Az atlatszo.hu összegezte az eredményeket.

Hír: A Közgépnek és Simicskának továbbra is jól fut a szekér

Van, akit nem érint a válság. Ilyen szerencsés – az állami megrendelések örök nyertese és a jogszabályi hátteret is biztosító lexek egyik kiváltója – Simicska Lajos cége, a Közgép.

Hír: Baloldali.hu: Ebbe bizony bele lehet bukni

A Fidesznek évei voltak arra, hogy felkészüljön a kormányzásra, ehhez képest a 2010 óta tartó hatalomgyakorlás egyetlen olajozottan működő mechanizmusa a korrupció kiépítése volt.

Hír: Török Gábor elemez: A Fidesz elefántja

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet - írja legfrissebb blogbejegyzésében Török Gábor.

Hír: A Közgép telephelyéhez láncolták magukat az elempések

Huszonhat embert, országgyűlési képviselőket és aktivistákat vittek el a rendőrök a Közgép telephelyéről, ahol Nyerges Zsolt és Simicska Lajos ellen tüntettek. Rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés a vád.

Videó: Csak az emberek állíthatják meg az oligarchákat

Szerda délelőtt LMP-s képviselők és aktivisták láncolták magukat a Közgép budapesti telephelyéhez. A párt Simicska Lajos és Nyerges Zsolt oligarchabirodalma ellen tüntetett.

Hír: Közgép: szenved Selmeczi, szenved a Fidesz

Borzasztó nyomasztó lehet a Fidesz stratégái számára, hogy hónapok óta képtelenek feltalálni magukat az oligarcha-kérdésben. Ráadásul óvatlanul emelték is a tétet.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
0    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.