Kapcsolódó tartalmak: kormányváltás

Hír: Mesterházy: lábbal verjük meg a Fideszt

Idén még nem, de a jövő év végén eldől, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje - mondja Mesterházy Attila, aki szerint az lesz a jelölt, akivel meg lehet nyerni a 2014-es választásokat. A szocialisták elnök-frakcióvezetője úgy véli, reális programmal és lábbal - rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával - le lehet váltani Orbánt és a Fideszt.

Hír: Index: Alakul a kormányváltás forgatókönyve

Az LMP, a rendszerkritikus civil szervezetek és a jelenleg egyetlen lehetséges konszenzusos miniszterelnök-jelöltként számon tartott Bajnai Gordon között elindult a közeledés. Az ökopárt és a civilek lassan mintha békülékenyebbnek mutatkoznának az MSZP-vel, de még nagyon mély az árok. Gyurcsánnyal senki se számol.

Videó: Tóth Zoltán: a választások bojkottja nem megoldás

A demokrácia maradék keretei között nem tehetik meg az ellenzéki pártok, hogy bojkottálják a 2014-es választásokat, mondta Tóth Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Hír: Poldi bácsi megmondója: Regelve kergesd el!

Na végre! Megkapta az első konkrét pofont a kormány (mondjuk, nyilván személyesen Orbán Viktor) a választások korlátozására tervezett regisztrációs eljárás miatt.

Hír: Tóth Zoltán: Csak az összefogás segíthet az ellenzéken

Nemcsak sokszorosan jogfosztó, de az új választási szisztémában felesleges is a Fidesz által tervezett előzetes feliratkozás, melynek részletei még rengeteg politikai bombát rejtenek magukban - állítja Tóth Zoltán.

Hír: Vélemény: 120 ok, ami miatt nem szavaznánk a Fideszre

Maria blogja: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre. Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. A lista folyamatosan bővül...

Hír: Szolidaritás: létrejön az ellenzéki összefogás

A Magyar Szolidaritás Mozgalom megdöbbenését fejezte ki a kormány elképzelésével kapcsolatban, mely a 2014-es parlamenti választáson való részvételt előzetes regisztrációhoz, sőt újabban "feliratkozáshoz" kötné. Ráadásul - Európában, de talán a világon is egyedülállóan - hetekkel, akár hónapokkal a választások előtt lezárná a jelentkezés lehetőségét!

Hír: A demokratikus ellenzék összefogásának problémái és esélyei

Többféleképpen szoktuk emlegetni azt a pártokból, egyesületekből, civil szervezetekből álló ellenzéki csoportosulást, mely a Jobbiktól elhatárolódva a Fidesz legyőzésére és egy új, demokratikusabb rendszer megteremtésére készül.

Videó: Kuncze: Az emberekben megérett az összefogás igénye

Kuncze Gábor szerint az emberekben megérett a kormányváltáshoz szükséges összefogás iránti igény, a kérdés az, hogy az ellenzéki pártokban mikor érik meg az igény erre.

Hír: Mesterházy: az MSZP nélkül nem lehet legyőzni a Fideszt

Jogállam - Európai Értékrend címmel rendezett fórumot Bukarestben az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták frakciója. A fórum házigazdája Paul Lendvai volt.

«1234»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.