Kapcsolódó tartalmak: kormány

Hír: Mesterházy Attila: az Orbán-kormány embertelen

Mesterházy úgy gondolja, az elmúlt két évben bebizonyosodott, hogy a kormány embertelen, mert nem veszi emberszámba azokat, akik az országot építik.

Hír: Fizess magyar! Itt vannak az újabb megszorítások!

Már a bejelentés pillanatában sem volt kérdéses, hogy az újabb nadrágszíjhúzás tovább rontja az alacsony és átlagos jövedelemmel rendelkező családok helyzetét.

Videó: Orbán Viktor 2010-ben a megszorításokról

Orbán Viktor 2010-ben még teljesen máshogy gondolkodott a megszorításokról, mint most: „Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova.”

Hír: Baloldali.hu: Orbán új adói: ez a sarc lesz a végső?

Mindannyian emlékszünk rá, hogy a Fidesz a 2010-es választásokat megelőzően, de még győzelme után is „azonnali és nagyarányú” adócsökkentésről beszélt.

Hír: Sárgacsekk- és SMS-adó után: Matolcsy helyett ötleteltünk

A hvg.hu Matolcsy és Orbán tanácsadójaként további olyan adókat szedett össze, amik könnyen kivethetők, ellenőrizhetők és sok milliárd forinttal növelik a költségvetést.

Hír: Kalandor politikájának árát fizetteti meg Orbán a választókkal

A miniszterelnök immár hivatalossá tette, hogy jövőre lesz tranzakciós adó, ezek után kénytelenek vagyunk komolyan venni a telefonálási és internetezési adó hagymázas ötletét.

Hír: Nol.hu: Véleményünk a Széll-tervről: Mindenre, ami mozog

227. Ennyit kellett lapozni ahhoz, hogy a lényeghez érjünk „A következő lépés – Széll Kálmán Terv 2.0” szövegében. Meglepőt ott sem olvastunk benne...

Hír: Mesterházy Attila: Megbukott a Fidesz-kormány

Megbukott a kormány. Mindig jólesik ilyeneket mondani egy ellenzéki pártelnöknek, de ez nem csak hangzatos kijelentés, nem szavakban mért csapás a kormányra.

Hír: Telefonadó már júliustól: átgondolta ezt Matolcsy?

A kormány azt vonta le tanulságként, hogy egyszerűbb az állampolgárok adóterheit növelni, mint a multikét. Az új adó hatását sem mérték fel.

Hír: Széll Kálmán Terv 2.0. - Vonják vissza az elképesztő adóötleteket

MSZP: Orbán Viktor miniszterelnök adjon magyarázatot arra a korábbi nyilatkozatára, miszerint év közben nem szabad adókat módosítani.

Hír: Matolcsy "harmadik útja" a harmadik világba vezet

Az Orbán-kormány sokadszorra lépi ugyanazt, mint amit az "elmúlt nyolc évben" többen többször is; ez a gazdaságpolitika lényegében ugyanaz a gazdaságpolitika.

Hír: MSZP: a kormány továbbra is csak időhúzásra játszik

Az MSZP kétségesnek tartja, hogy valóban létrejön egy új IMF-megállapodás, szerintük ugyanis a kormány az Európai Bizottság szerdai döntését is "időhúzásra" használja majd.

Hír: Tóta W. Árpád a HVG.hu-n: Pannon Praktikum

A kormányzás kezdetekor két bevett, sokszor, sokféleképpen kipróbált út állt Orbán Viktor előtt. Sajnos a választást úgy nyerték meg, hogy totális idiótának tettették magukat.

Hír: MSZP: a kormány hadüzenetet küldött az uniónak

Az MSZP szerint a kormány hadüzenetet küldött az Európai Uniónak a jegybanktörvény módosítására tett javaslatával, egyértelműsítve, hogy nincs benne kompromisszumkészség.

Hír: Véleményvezér blog: A Fidesznek nincs alternatívája

A politika nem olyan világ, ahol jónak kell lenni: bőven elég jobbnak látszani a többi jelentkezőnél. A Fidesz így azt fogja bizonygatni: a kormánynak nincs alternatívája.

Hír: HVG.hu vélemény: A következmények nélküli Orbán

Van-e olyan progresszív, gondolatgazdag, lehetőleg fiatal zászlóalja a Fidesz-tábornak, amely képes az „old guard” helyére lépni?

Hír: Baloldali.hu: EU-IMF megállapodás: időhúzásra játszik a kormány

Hatalomra kerülése óta Orbán Viktor az államadósság ellen vívott háborúról beszél. A harcban azonban azóta sem állunk nyerésre. Továbbra is él az államcsőd veszélye.

Hír: ATV.hu: íme, a kőkemény feltételek Orbánéknak

Az Európai Bizottsággal egyeztetve öt pontban összegzett, egyértelmű és nem alkuképes feltételt fogalmazott meg a magyar bírósági reformmal kapcsolatban a Velencei Bizottság.

Hír: Átlát Orbánékon a Nemzetközi Valutaalap

Csak a kormány biztos a tárgyalások gyors elkezdésében. A Nemzetközi Valutaalapnál azt is látják, hogy a kormány a török kártyát akarja megjátszani.

Hír: Újabb adók helyett a pazarlást kellene megszüntetni

Burány Sándor (MSZP): A kormánynak inkább "pazarló kiadásait" kellene csökkentenie ahelyett, hogy "újabb és újabb adónemekről vízionál".

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    +    9    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.