Kapcsolódó tartalmak: kormány

Hír: Mesterházy Attila írása: Félidő, múlt idő

A kormány munkáját értékelik mindenütt, a kormányfő maga is ezt teszi. Ám ennél sokkal lényegesebb azt értékelni, hova és mire jutott az ország két esztendő alatt.

Hír: Népszabadság Online: Orbán roppant elégedett magával

Hosszú beszédet mondott Orbán Viktor. A lényeg, hogy a kormány sikeres, a magyar "definíciószerűen győztes nemzet", a baloldal pedig gyakorlatilag anya- és nemzetgyilkos.

Hír: Népszava Online: A Duna-menti beteg

A Magyarországgal szemben alkalmazott "kettős mérce" fárasztóan hamis panasza, meg a legnyilvánvalóbb kormányzati anomáliák makacs letagadása felingerli a megfigyelőket.

Hír: Feketelistát vezetnek a nemkívánatos civil szervezetekről?

Az Orbán-kormány nagyjából a felére csökkentette a civilek normatív támogatását, a pénz elosztásában is csökkent a szerepük.

Hír: Népszava Online: Putyini úton halad Orbán

Az utolsó helyen ugyan, de még a "megszilárdult demokráciákhoz" sorolta hazánkat a Freedom House (FH) a tavalyi helyzetet értékelő, tegnap nyilvánosságra hozott jelentésében.

Hír: HVG vélemény: Orbán Viktor elment vadászni

Két éve adták ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát. A róla elnevezett rendszer konszolidációja pontosan annyira lesz sikertelen, mint a bevezetése.

Hír: Félidőben – a demokrácia sárba tiprása

Akik fiatalon az alkotmányos- és szabadságjogok kiterjesztésért küzdöttek, most a saját pozíciók bebetonozására törekszenek – nagyon hosszú távra.

Hír: A kormány politikája veszélyezteti a pedagógusok béremelését

A kormány az egykulcsos adóra épülő gazdaságpolitikával akkora bevételkiesést okozott a költségvetésnek, ami ellehetetleníti a közalkalmazotti fizetések növelését.

Hír: Félidőben: a kormány beváltott és beváltatlan ígéretei

Többek között söralátét méretű adóbevallást és két hét alatt megteremtett közbiztonságot ígért 2010-ben a választóknak a Fidesz–KDNP-szövetség.

Hír: Több ezer hektár állami földbérletet vizsgálna felül az MSZP

Az MSZP törvénytelennek tartja, hogy titkosak az állami földbérletek pályázatai, a bírálati lapok és az elbírálás szempontjai, jogi úton kezdeményezik a titkosság feloldását.

Hír: Oktatás: Inasképzésre térne át a kormány

Bizonytalanság uralja a szakképzés átalakítását, a kormány a modern szakképzés helyett az inasképzés alapjait rakja le.

Hír: Orbán érzi a veszélyt, de nem érti az okát

Felmérte, hogy kormánya gazdaságpolitikai hitelessége olyan mélyre került, hogy egy görög összeomlás esetén az ország nem lenne képes a vízfelszín felett tartani magát.

Hír: Népszabadság Online: A kuruc Matolcsy

Matolcsy szabadságharca a telefonadóval a kuruc harcmodor magasságába emelkedett. A kuruc hadak inkább a gyors rajtaütéseket kedvelték, mintsem a nyílt színi ütközetet.

Hír: Matolcsy szerint a telefonadót meg sem érezzük majd

A kabinet szerdai ülésén döntöttek a telefonadóról, a pénzügyi tranzakciós illetékről és a biztosítási adóról. A telefonadó már júliusban jön.

Hír: "Matelcsy": keménykedett a kormány a szolgáltatókkal

A kormányzati szándék és a szolgáltatók elképzelései több ponton sem közeledtek egymáshoz. A percalapú adót várhatóan szeptemberben vezetik be.

Hír: Baloldali.hu: Orbán és Matolcsy mobiladója - Beszélgetsz? Fizess!

A köznyelv által a gazdasági miniszterről „matelcsynek” nevezett telefonadó nemcsak azért káros, mert növekedés-ellenes és tovább fokozza az adórendszer átláthatatlanságát...

Hír: Véleményvezér blog: Megvan Orbán gyenge pontja

A mögötte ülő fideszes képviselők is csak mereven néztek maguk elé: pontosan tudták, hogy a kormányfő a védhetetlen próbálja védeni. Az oligarcha-vádra nincs igazi válasza.

Hír: MSZP:Nem a családi vállalkozásokat segítik a földbérletpályázaton

Nem igaz, hogy a kormány a családi vállalkozásokat és az állattartó gazdálkodásokat akarja megerősíteni a földbérletpályázatokkal - mondta el Gőgös Zoltán.

Hír: Népszabadság Online vélemény: Szorításban

Az óriáskígyó vár, míg áldozata levegővételét előkészítve kilélegez, és mielőtt még belélegezhetne, egy picit összébb szorítja. Aztán vár, amíg a zsákmány összeszedi magát.

Hír: A kormány hozza nyilvánosságra a Kínával kötött szerződéseket!

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hozza nyilvánosságra a Kínával kötött kétoldalú szerződéseket és a Nemzetközi Valutaalappal eddig folytatott megbeszélések részleteit.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    +    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.