Kapcsolódó tartalmak: kilátások

Hír: Jövőre sem lesz jobb, csak az EU-s pénzt zabáljuk

A magyar gazdaság tovább halad azon a pályán, amit jósoltak neki, az uniós támogatások apálya miatt a 2016. évi GDP-növekedés 2 százalékra, a régióban az egyik legalacsonyabbra lassul. Majd dinamikája 2017-ben, az EU-transzferek kezdődő dagálya és a gyorsuló fogyasztás-bővülés hatására 3 százalék környékére emelkedik, áll a GKI elemzésében.

Hír: Népszava vélemény: Sikerpropaganda

Jó volna, ha mielőtt a kormány propagandistái összedugják a fejüket, hogy kitalálják, milyen sikerről értesítsenek minket legközelebb elsőbbségi levelükben (most: az unió, noha óckodott egy kicsit, de meghajolt nagyságunk előtt és megszüntette ellenünk a túlzottdeficit-eljárást), leereszkednének az utca emberéhez is, tesztelnék egy-egy sikerötletüket, vajon ők is sikernek találják-e?

Hír: Bloomberg: Még rosszabb lett Orbánék hitelessége

A Standard and Poor’s-nál Magyarország újabb leminősítésére kell számítani, ha rosszabbodnak a politikai keretek és emiatt gyengül a bizalom, illetve a növekedés lehetősége, továbbá emelkednek a hitelfelvétel költségei, valamint az eddiginél csak kevesebb tőke áramlik be.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.