Kapcsolódó tartalmak: kampány

Hír: Az adatbázisokban és az utcán dől el a következő választás

Egészen más lesz a kampány a 2014-es választások előtt, mint azt korábban megszokhattuk: nem folyik majd a csapból is politikai hirdetés, viszont várhatóan sokkal több, egyforma dzsekit viselő aktivista próbálja majd meggyőzni a választókat, hogy az ő pártjukat támogassák. A visszafogott korteskedés miatt sokaknak talán fel sem tűnik majd, hogy regisztrálni kellene.

Hír: Egyenlítő TV: Autokrácia – Fidesz módra

Nem kérdéses, hogy a legújabb választójogi törvénnyel Magyarország egy autokratikus rendszer irányába sodródik. A kizárólag Fidesz-KDNP által felépített törvény súlyosan sérti a szabad választáshoz való jog, és az emberek közötti egyenlőség demokratikus alapelveit.

Hír: Korlátozott kampánykörnyezet – Ilyen ország pedig nincs CCCXLII.

Újabb, a választási kampányt alapjaiban megváltoztató egyéni indítványok érkeztek a választási eljárásról szóló törvényhez. Vas Imre módosító javaslata, amit az alkotmányügyi bizottság kormánypárti többsége is támogatott, 60-ról 50 napra rövidítené a kampányidőszakot, és nem lehetne választási hirdetéseket közzétenni a nem közszolgálati rádiókban és televíziókban, az online médiában és a mozikban.

Hír: MSZP: Az új választási törvény a demokrácia halálát okozza

Az MSZP szerint a demokrácia halálát okozza az új választási eljárásról szóló törvényjavaslat, amelyet vissza kell vonni, és egy új, konszenzuson alapuló javaslatot kell beterjeszteni és elfogadtatni az Országgyűléssel.

Hír: Már a kampányt is korlátoznák a fideszesek

Két módosító indítványt is benyújtottak fideszes képviselők a választási eljárási törvény tervezetéhez, amelyről korábban az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága is úgy gondolta, hogy a javaslat átdolgozásra szorul.

Videó: Molnár: a Fidesz elveszi az emberek választójogát

Molnár Zsolt szerint méltatlan a parlament kereteihez, amit a Fidesz csinál: „módosítók módosítójának módosítóját" adják be a választási törvényhez, ami teljesen komolytalan.

Hír: Véleményvezér: Mit várhatnak Orbántól a fiatalok valójában?

A kormányfő szerint 2020-ra jön el a Fiatalok Kánaánja, amikor minden kivándorolt haza akar majd jönni. De ha újraválasztását eközben látványosan a nyugdíjasok támogatására alapozza, ki hiszi ezt el neki?

Hír: IMF vs. kormány: a fantomháború folytatódik

A gazdasági szabadságharc elbukása után a kormány számára nem maradt más, mint a félrevezető propaganda. Ennek érdekében szeptember elején Orbán Viktor fejében megszületett egy nem létező IMF-követeléslista, rá egy hónapra pedig közpénzeket felhasználva, 200 millióért reklámozzák ennek elutasítását.

Hír: Kudarcos konzultációk: drága önreklám

Bár Orbán Viktor az emberekkel történő együttkormányzás eszközét látja a nemzeti konzultációkban, a levelezgetések olyan haszontalan és drága kormányzati PR-akciók, melyek már - a saját táboron belül is - egyre kevesebbeket érdekelnek.

«1234»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.