Kapcsolódó tartalmak: kampány

Hír: Előzte az Összefogás a Fideszt

Mind a 106 egyéni választókerületben a szükséges ötszáznál jóval több ajánlást gyűjtöttek össze az Összefogás pártjai - közölte tegnap délután Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, a baloldali választási szövetség miniszterelnök-jelöltje.

Hír: Népszabadság: Orbán erkölcse

Ha valakinek egyetlen pillanatig megfordult is a fejében, hogy itt valamiféle konszolidációs időszak jön Orbán újrázásával, jobb, ha ezt feledi.

Hír: Választás 2014 – Kezdődik az aláírásgyűjtés

Mától kaphatják meg a választási irodáktól a jelöltek és jelölőszervezetek az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az áprilisi országgyűlési választás aláírásgyűjtése.

Hír: A látszat sem számít: a Fidesznek lehet, másnak nem

Egyre nagyobb a zűrzavar a kampányban alkalmazható, utcai hirdetőtáblák körül. Eddig úgy tudtuk, lámpaoszlopon csak gazdasági reklám tilos, most úgy tűnik, ilyen helyen senki nem hirdethet, kivéve az önkormányzatok és a kormány - vagyis a Fidesz.

Hír: A házban kampányolt Orbán

Nem kellett a hallgatóságnak meglepődnie, a miniszterelnök a mai parlamenti ülés első napirendi pontjaként előadott felszólalásában a legtöbb időt a rezsicsökkentésre szánta. Ez a téma ugyanis egyaránt lehetőséget ad Orbán Viktornak arra, hogy a nép életszínvonalát javító vezérként és hogy a hazáját erővel megvédő államférfiként szerepeljen.

Hír: A Fidesz nem bíz semmit a véletlenre

Teljes erőre kapcsolt a Fidesz rezsikampánya: egyszerre öt újabb díjcsökkentést helyeztek kilátásba a már megszokott területeken, a fedezetet jórészt ezekhez is maguk az adófizetők és a fogyasztók adják, csak más formában. Időközben kiderült az is, hogy egyesek hatalmas nyereséghez jutottak a rezsicsökkentés kapcsán.

Hír: Rezsicsökkentés: nem jött be

Az energiaszolgáltatóktól származó adatok alapján kijelenthető: a rezsicsökkentés nem segített a leginkább rászorulókon, újra emelkedik a késedelmesen fizetők száma. Ezzel szemben beruházások maradnak el, elbocsátanak az érintett, veszteséges cégek.

Hír: Magyar Csapott

Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Hír: Indul a "nemkampány"

Itt az új év, kezdődik a "nemkampány". Dehogyis a kampány, ugyan már! Az csúnya dolog. A Fidesz éppúgy viszolyog tőle, mint a hatalomtól. Sokkal nagyobb dolgokkal van elfoglalva.

Hír: Új pályát nyitnak Magyarországnak

Majdnem egyforma plakátokkal, szórólapokkal, azonos üzenetekkel igyekszik a kampányban közös egyéni jelöltjeik mellé állítani a választókat az MSZP és az Együtt-PM.

Hír: Kék és piros az ellenzék színe

„A buli színe a piros” – évekkel ezelőtt még ezzel kampányolt az MSZP,most a szocialisták és az Együtt–PM közös egyéni kampányában a piros mellett a kék is markáns szerephez jut.

Hír: Kampányüzemmódra kapcsolt az MSZP

Az MSZP kampányüzemmódra kapcsolt - jelentette ki Mesterházy Attila a szocialisták szombati választmányi ülése után, amelyen kiegészítették a pártot kampányidőszakban irányító országos választási bizottságot.

Hír: Fidesz: ez a kampány az a kampány

Orbán Viktor miniszterelnök eddigi szabadságharca Brüsszellel, az uniós intézményekkel és a EU-bürokratákkal nemcsak kormányzásának az alaphangja, de permanens kampányretorika is.

Hír: Egy perc jut a listás pártoknak

Miközben a kormány legújabb javaslata alapján mindössze 1-2 perc hirdetési idő jut naponta a közmédiában az országos listát állító pártoknak az országgyűlési választási kampányban, a kabinet önreklámját semmi nem korlátozza. A pártok hasonló feltételek mellett - azaz ingyenesen - hirdethetnek a kereskedelmi médiában is, kérdés, lesz-e reklámjaikra fogadókészség.

Hír: Szembesítő kampányba kezd az MSZP

Az MSZP a következő 12 hétben a Fidesz választási ígéreteit és a valóságot állítja szembe egymással - mondta Tóbiás József, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Hír: Letépték a Fidesz álarcát - MSZP-kongresszus

Földmutyi,trafikmutyi,nyugdíjrablás,tolvajkormány - felrajzolták az MSZP párt kongresszusán a Fidesz igazi arcát, majd Mesterházy Attila sorolta, hogy a győztes választások után miképp lehet a mindennapok valóságává tenni az igazságosságot, a biztonságot és a jólétet.

Hír: Elmeszelték a Fideszt Baján

A Fidesz-KDNP a bajai kampányban megsértette a választási eljárásról szóló törvény alapelveit a településen köröző kampányautókról lejátszott hangfelvétellel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság. A testület eltiltotta a pártot az ellenzéki jelöltet gyűlöletkeltőnek nevező felvétel használatától.

Hír: Mesterházy és Bajnai ismét Baján kampányol

Mesterházy Attila szombaton ismét Bajára megy, hogy a szocialista aktivistákkal házról-házra járva győzze meg a helyieket arról: voksoljanak Teket Melindára, a demokratikus ellenzék közös jelöltjére. Az MSZP elnök-frakcióvezetője a párt választmányi ülése után utazik a városba, ahol a 32-es szavazókörben vasárnap megismétlik az időközi önkormányzati választást.

Hír: Kampányol az Orbán-kormány: összevissza intézkedések

A kormányt szemmel láthatóan kampány-nyomás alá helyezte a Fidesz-frakció, amelynek semmi sem drága, ha népszerűnek látszó intézkedéseket hozhat. A bankok újabb tízmilliárdokat buknak, miközben a belső kereslet élénkülését vizionálja a gazdasági minisztérium.

Hír: Kicentizték a költségvetést

Veszélyes mutatványt próbál meg a kormány: a sok megszorítás után azt ígérik, jövőre már "mindenki" többet kap a költségvetésből, ugyanakkor a túlzottdeficit-eljárás réme miatt a hiány nem érheti el a 3 százalékot. Az eredmény a bevételeket több ponton túltervező, ráadásul kellő tartalékokkal föl nem vértezett, kifeszített büdzsé.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.