Kapcsolódó tartalmak: jobbik

Hír: Egymás ellen is plakátháborúzik az MSZP és a Jobbik

A közszolgáltatások állapotával kapcsolatos elégedetlenséget, az alacsony bérek miatti frusztrációt és a fideszes oligarchák gátlástalansága miatti felháborodást egyszerre jelenítik meg a Jobbik új plakátjai. A poszterek üzenetével Vona Gábor megpróbálja visszahelyezni a térképre kissé megfakult pártját, egyúttal versenybe száll Botka László Fizessenek a gazdagok! kampányával.

Hír: Új helyzet van a hazai politikában

Világossá kell tennie mától a Fidesznek, hogy hol áll - jelentette ki az MSZP elnök-frakcióvezetője vasárnap este az ellenzéki párt ajkai irodáján a Veszprém megyei 3-as választókerületben tartott időközi választást értékelve. Tóbiás József szerint mostantól kezdve új helyzet van a politikában.

Hír: Kamu Vonáék cukiskodása

Csak a kommunikáció miatt „cukiskodik” a Jobbik – ez az egyik tanulsága annak a titokban rögzített hangfelvételnek, amelyen Sneider Tamás, a párt alelnöke beszél. Pedig Vona Gáborék sok energiát fektetnek az imázsváltásba.

Hír: A Tárki szerint az MSZP megveri a Jobbikot vasárnap

A biztosan szavazó pártválasztók 57 százaléka szavazna a Fidesz-KDNP-re az európai parlamenti választásokon a Tárki legfrissebb közvélemény-kutatása szerint – tájékoztatta a kutató-intézet szerdán az MTI-t.

Hír: A józan ész politikáját követi az MSZP

Az MSZP elnöke szerint az erőfitogtatás helyett a józan ész politikáját követi pártja, és okosabban és hatékonyabban tudná képviselni a nemzeti érdekeket az Európai Parlamentben, mint a Fidesz vagy a Jobbik.

Hír: Szabad-e vitatkozni a Jobbikkal - Ez a kérdés?

Hetek óta folyik a diskurzus a megmaradt baloldali politikai térben: szabad-e vitatkozni a Jobbikkal. Az ATV-től a Népszabadságig beszélnek a politológusok, újságírók és politikusok arról, mi a helyes taktika. Miközben arról nem beszél senki, mivel akarjuk meggyőzni a Jobbik-szavazókat. Pedig valójában ez a kérdés abban vitában, ami a baloldal és a Jobbik viszonyáról szól.

Hír: Népszabadság vélemény: Farkas!

Kém vagy nem kém, és ha igen, akkor kinek dolgozik, most mindegy. Majd évek múlva kiderül, vagy akkor sem, és soha nem fogjuk megtudni az igazságot Kovács Béláról.

Hír: Orosz kém a Jobbik EP-képviselője?

A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést.

Hír: Kövérre 19-en mertek nemet mondani, Sneiderre 35-en

Egy hónappal a második fülkeforradalom után összeült az új Országgyűlés. A Fidesz és a Jobbik képviselői is ragaszkodnak hagyományaikhoz, mások még ismerkednek az új szabályokkal.

Hír: Nemzetrondítók

Már az sem volt rendben, hogy a Jobbik az előző ciklusban parlamenti alelnököt adhatott. Bár Kövér László viselt dolgai halványították ennek szégyenét, máig megmagyarázhatatlan, hogy a demokratikus frakciók miért tűrték el. Ha nincs eszköz arra, hogy ezt megakadályozzák, akkor találjanak ki egyet.

Hír: Keleti szél fújja a szélsőjobb zászlóit

A Jobbik Oroszországgal a háta mögött belpolitikai szinten sem lesz könnyen félreállítható - derül ki a Political Capital elemzéséből.

Hír: Összeborult a Fidesz és a Jobbik: Megszavazták a paksi bővítést

Jóváhagyta a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodást a parlament csütörtökön név szerinti szavazáson. Előzőleg félbeszakadt a javaslat név szerinti zárószavazása, miután az LMP megafonból szóló szirénázással tiltakozott az ülésteremben az indítvány elfogadása ellen.

Hír: 168 Óra vélemény: Minden negyedik

Olvasom, hogy egy konferencián összeszólalkoztak a résztvevők, szabad-e szóba állni az antiszemitákkal. Pontosabban a Jobbikkal. Olyan ez, mintha a házigazdák azon töprengenének, beengedjék-e a nem kívánt vendégeket, miközben már nem is az előszobában vannak, hanem a nappaliban terpeszkednek a kanapén. Várják, hogy kitöltsük a kávét.

Hír: Ipsos: nőtt az ellenzék tábora

A Fideszt a választókorú népesség 26 százaléka támogatja, az MSZP 16, a Jobbik 6, az Együtt-PM 4, a Demokratikus Koalíció (DK) 3, az LMP egy százalékon áll - közölte az Ipsos az október első felében, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásából származó eredmények alapján csütörtökön az MTI-vel.

Hír: Durvuló Jobbik: Megálltak a növésben

Bár Vona Gábor időnként bejelenti, hogy a Jobbik meg fogja nyerni a választásokat, a szónoki fordulat valójában annak leplezésére szolgál: a szélsőjobboldali pártnak nincs reális esélye arra, hogy a parlamenti dobogó harmadik fokáról feljebb lépjen. Annak ellenére sem, hogy – az előző évi EP-választások jó eredményén felbuzdulva – már 2010-ben a baloldal legyőzésére készült.

Hír: A Jobbik és a Fidesz kapcsolatáról beszélt az MSZP elnöke

"Ma Magyarországon parlamenti képviselete van az antiszemitizmusnak, a cigányellenességnek, a kirekesztésnek. Más országokban is tapasztalható az ilyen erők politikai előretörése, de máshol éles és egyértelmű határ húzódik jobb és szélsőjobb között" – mondta Mesterházy Attila egy oslói konferencián.

Hír: Népszava vélemény: Március szégyene

Egy hasznunk mindenképpen volt az elmúlt napokból. Arra a kérdésre, hogy összeállna-e a Fidesz a Jobbikkal, ha úgy hozná a sors, választ kaptunk. Mi az hogy. Már össze is állt. Hiszen a kitüntetettek listája éppen azt mutatja.

Hír: Vona: népszavazást az erőszakos bűnözők segélyének megvonásáról!

A Jobbik a jövő héten népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy ha valaki súlyos erőszakos bűncselekményt követ el, akkor vonják meg tőle és egész családjától a segélyeket. Többek között ezt jelentette be Vona Gábor a Jobbik elnöke évértékelő beszédében szombaton Budapesten.

Hír: MSZP: A szélsőségeket le kell kapcsolni!

Magyarország megítélésének, becsületének ártanak a Jobbik által képviselt szélsőséges eszmék, ezért a demokrácia híveinek őket kellene egyszer s mindenkorra, közösen lekapcsolni.

Hír: A Jobbik miatt elsötétül a Colosseum is

Fajelméleti fejtegetéssel fűszerezte cigányellenes kirohanását a konyári általános iskola történelemtanára. Jogvédők az ügy kivizsgálását és a közoktatásból való elbocsátását követelik. Bár a római Colosseum elsötétül vasárnap - így tiltakoznak a Jobbik politikája ellen - , Tarlós István főpolgármester fölöslegesnek tartja a Parlament és a Hősök tere világítását lekapcsolni.

«12»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.