Kapcsolódó tartalmak: hirdetések

Hír: Népszavát hirdetünk

Találgatások középpontjába került a Népszava; vajon milyen háttéralkuk köttettek a lap tulajdonosváltásai közepette. Internetes portálok újságírói igyekeznek körbejárni a témát, és egymást is erősítve jutnak el odáig, hogy a 144. évébe lépett baloldali újság körül valami nincs rendben.

Hír: Szükség van baloldali újságra

Az MSZP szolidáris a Népszavával és kiáll a mellette. A párt meggyőződése, hogy szükség van olyan baloldali újságra, amely megjeleníti és tovább viszi az elmúlt 141 év valamennyi szociáldemokrata értékét.

Hír: Tiltott állami támogatás a Fidesz kampányának?

Szakértők szerint az egész kormányzati propaganda jogellenes lehet, és a plakátok esetében is meg kellene vizsgálni, ki a megrendelő.

Hír: Egy perc jut a listás pártoknak

Miközben a kormány legújabb javaslata alapján mindössze 1-2 perc hirdetési idő jut naponta a közmédiában az országos listát állító pártoknak az országgyűlési választási kampányban, a kabinet önreklámját semmi nem korlátozza. A pártok hasonló feltételek mellett - azaz ingyenesen - hirdethetnek a kereskedelmi médiában is, kérdés, lesz-e reklámjaikra fogadókészség.

Hír: Mégsem törlik el teljesen a kampánycsendet

Újabb módosító javaslatokat nyújtottak be fideszes képviselők a választási eljárási törvényhez. A közmédiában továbbra is maradna a kampánycsend, szórólapozni, nagygyűléseket szervezni viszont lehetne a választások alatt. A lapokat elszámoltatnák arról, hogy melyik párt, mennyiért hirdetett náluk. A kampányfinanszírozás rendezése kimaradt a csomagból.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.