Kapcsolódó tartalmak: hazugság

Hír: Áder János belehazudott egy generáció szemébe

Áder János köztársasági elnök kedden délelőtt kedvenc témájáról, a környezetvédelemről tartott órát a budapesti ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban, az előadás végén pedig a diákok kérdezhettek is tőle.

Hír: Magyarország erősödik: hazugságban

Törékeny kapcsolat fűzi a kormány „Magyarország erősödik” kampányát a valósághoz. A Népszava tételesen megvizsgálta a kabinet plakátokon, televíziós-, rádiós spotokban, tájékoztató füzetekben propagált állításait, s kiderült: hemzsegnek a ferdítések, elhallgatások, „tévedések” a közpénzből fizetett kampányban.

Hír: Ezt most mint magángyerek mondtad?

Mert hát tényleg, egy magánember miért ne hazudna. Magánember az ember reggel és este, túl kell élni a napot. „Tóni, jól áll ez a Louis Vutton táska? Tóni, szerinted elég nagy már a lakásunk? Tóni, ugye nem felejtetted el elhozni a gyerekeket a magánoviból? Tóni, szerinted csinosabb vagyok, mint az a tehén barátnőm? Hogyhogy melyik? Hát tudoood...”

Hír: Ténytár: Az év Pinokkió-díjasa nem más, mint Orbán Viktor

Rendszeres olvasóink számára ismerős lehet a Pinokkió-díj, amelyet hazugságon kapott politikusoknak osztunk ki rendszeresen, egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjú vagy szónoklat után. Végignézve az idei díjazottakon, 2013-ban az év Pinokkió-díjasa egyértelműen a miniszterelnök lett. A mostani blogban visszatekintünk, miért érdemelte ki többször is az év folyamán exkluzív díjunkat.

Hír: A kormány hazudott

Jó három éve annak, hogy a Fidesz előbb még csak ellenzékből, később már a kormányrúd mellől is azzal támadta az elődeit, hogy meghamisították az Európai Uniónak küldött statisztikai jelentéseket. Szerintük mást mondott idehaza a KSH és más számokat kapott az Eurostat.

Hír: Van-e vezérnek víziója?

Van-e valamilyen vízió, látomás, szent akarat a rendszergazda fejében, aki majd négy éve telepíti, bővíti, frissíti, egyben mind kevesebb hozzáféréssel szigorítja és szűkíti a Nemzeti Együttműködés szisztémáját, amelyről fölösleges is kimondani, hogy rendszer, hiszen maga állítja ezt önmagáról.

Hír: Orbán kilenc hazugsága

Hazudik Orbán, mert igazat mondani nem mer. Átírja a valóságot, tényeket hamisít. Önnön hazugságai örvényében merül el. Nem mehetek el szó nélkül e hazugságok mellett. Nem szabad még hallgatással sem jóváhagyni Orbán szavait.

Hír: MSZP: Dokumentálhatóan hazudott Orbán

Újabb történelmi csúcsra emelkedett az államadósság, és nagyjából kétezermilliárd forinttal meghaladja a 2010-ben mért szintet - mondta Burány Sándor Budapesten.

Hír: Újabb Orbán-levél: örömhír hazugságokkal

A napokban kézbesíti a posta Orbán Viktor miniszterelnök újabb levelét a magyar polgárokhoz. Az egyirányú kommunikációs csatornát kihasználva a kormányfő a rövidke, örömhírt közlő üzenet majd' minden mondatában csúsztat vagy hazudik. Annyi biztos: a túlzottdeficit-eljárást (EDP) tényleg lezárta az Unió.

Hír: MSZP: Orbán valótlanságokat állított a gazdaság állapotáról

Az MSZP szerint Orbán Viktor kormányfő valótlanságokat állított a magyar gazdaság állapotáról a nagyköveti értekezleten. Tukacs István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai tájékoztatóján azt mondta: az államadósság valójában növekszik, és fontos beruházások maradnak el.

Hír: Egyenlítő TV: Orbán meseországa

Orbán Viktor ismét beintett Brüsszelnek. Orbán Viktor szerint mi vagyunk a legjobbak (bárcsak így lenne!). Orbán Viktor szerint a nyugati országok sikertelenek, miközben mi sikeresek vagyunk.

Hír: Ténytár: Viktor, aki még sohasem hazudott

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon tölti be 50. születésnapját. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy a jeles nap alkalmából a Ténytár honlapján hangyaszorgalommal gyűjtögetett Ígéretmérők, Hantaméterek és Szélkakasok közül szemezgetünk.

Videó: Harangozó Gábor: a kormány rendszeresen hazudik külföldön

Az MSZP szerint a kormánynak a Velencei Bizottság vizsgálata után vissza kell vonnia a kifogásolt dolgokat, különben súlyos szankciók érhetik az országot.

Hír: Hazug képviselő várja a bocsánatkérést

A Fidesz sorra elképesztő hazugságokat mond, de Cser-Palkovics András tegnap talán túltett az eddigieken. Nem volt könnyű: pár napja Matolcsy azt magyarázta, hogy a hitel nem hitel, Orbán pedig a Gyurcsány-kormány alatt idehozott Mercedes gyárral „igazolta" gazdaságpolitikája „sikerét".

Hír: Egyenlítő TV: Orbán már megint hazudik

Úgy látszik, a miniszterelnök képtelen megszabadulni rossz szokásától, a hazudozástól. Bár ezt tegnapi Kossuth Rádióban elhangzott beszélgetésében is megerősítette: „Az elmúlt nyolc évben folyamatosan hazudtunk”.

Hír: Varánusz: Nem leszünk az IMF Gyirmóttya!

Háború az nincs. Sőt, forradalom sincs. Magyarország kormánya csak tájékoztatja a kedveslakosságot, hogy hülye, mint a segg. Szerintük erre feltétlenül szükség van, mert ahogy Giró Szász András hirdetésmagyarázó és konyaknagykövet elmondta, az ellenzék manipulatív információkkal látta el a kedveslakosságot, amit iziben helyre kellett tenni:

Hír: MSZP: Orbán Viktor önmagával harcol

Országos hazugság-kampányt indított az Orbán-kormány az IMF-tárgyalások kapcsán. A kormányfő még saját magát is meghazudtolja a napilapokban közzétett reklámokban. Orbán Viktor néhány hónappal ezelőtt azt mondta a Kossuth Rádióban: "az IMF a mi barátunk."

Hír: Népszabadság: Elhalasztott béremelés, becsapott pedagógusok

Már szerdán megjelent a sajtóban, hogy elmarad a pedagógusok béremelése, de az oktatási államtitkárság határozottan cáfolta. Kormányközeli forrásaink szerint a tagadásnak semmi értelme nem volt, mivel az Origo.hu cikkének megjelenésekor Hoffmann Rózsa államtitkárnak tudnia kellett, hogy 2013-ban semmilyen formában nem lesz pedagógusbér-emelés.

Hír: Jól időzített „IMF-lista” leplezheti a kormány fiaskóit

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott meg, ahogy a Magyar Nemzetben megjelent – derítette ki a hvg.hu azzal kapcsolatban, hogy a lap csütörtöki számában egy listát közölt az IMF feltételeiről.

Hír: Vastagbőr blog: Ordas nagy hazugság

Tényleg nem értem... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők maguk írták össze, egy-két szivar és néhány üveg Bock bor társaságában.

«12»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    -    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.