Kapcsolódó tartalmak: gazdaságpolitika

Videó: Kovács: Orbán a saját nemzetét győzte le

Kovács László az Orbán-kormány eddigi tevékenységét értékelte az ATV-ben. A politikus szerint Orbán Viktor győzött, de nem Brüsszelt, hanem saját nemzetét győzte le.

Hír: Félidőben - Mesterházy Attila írása

A rendkívüli parlamenti ülésszak lezárultával túljutottunk a Fidesz kormányzásának félidején: mostantól kevesebb van hátra a jelenlegi kormány mandátumából, mint ami letelt.

Hír: Véleményvezér: Orbán Viktor titkos terve?

Elképzelhető, hogy az MNB devizatartalékából néhány magyar tulajdonú kisbankot, illetve az MFB-t juttatnák forráshoz és tőkéhez, ezen keresztül próbálva meg felpörgetni a gazdaságot.

Hír: GKI: A költségvetés helyzete romlik, a foglalkozatás nem bővül

A kormány munkahelyvédelmi akcióterve úgy rontja számottevően a költségvetés pozícióját, hogy érdemben nem járul hozzá a foglalkoztatás bővítéséhez - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt. elemzésében, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez.

Hír: Orbán Matolcsy fiókban tartott terveivel ijesztget

A kormány nem vesz részt a tranzakciós illeték jegybankra való kiterjesztése körül kialakult vitában - jelentette ki Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Hír: Index: Akkor lesz Európai Birodalom?

A csütörtök-pénteki EU-csúcson megtették az első lépést az eurozóna vezetői a föderáció felé. Pontosabban megtervezték az első lépésüket. Magyarország itt kívülálló, és a magyar miniszterelnök szuverenitása védelmével tüntetett. A délieknek viszont szolidaritás kell.

Hír: Baloldali.hu: Orbán Viktor ezt sem érti

Miközben az Európai Unióban túlzás nélkül történelminek nevezhető folyamatok indultak el a június 28-29-i EU-csúcson, Magyarország miniszterelnöke szemmel láthatólag nem érti a jelenlegi változások célját és szükségességét. Tálcán kínálják nekünk a válság egyetlen lehetséges legyőzési módját, és mi fintorogva utasítjuk el.

Hír: Nem jól állunk az alkuban, a kormány szedje össze magát!

Mesterházy Attila szerint Magyarországnak elemi érdeke, hogy az eurózónán belül rendeződjön a válság, és érdeke egy erősödő Európai Unió is, hiszen a nemzetállamok láthatóan nem tudják hatékonyan megvédeni magukat a krízistől.

Hír: Véleményvezér: Matolcsy, Rogán: ideges a kormány

Minden komoly közvélemény-kutató a kormány népszerűségének folyamatos csökkenését méri. Helyben topogás, munkanélküliség és kilátástalanság: jogos a pánik.

Hír: MSZP: hatszázmilliárdos megszorítást hajt végre a kormány

Az MSZP szerint további életminőség-romlást okoznak az embereknek a jövő évi költségvetés tervezetébe foglalt új adók és adóemelések.

Hír: A kormány minden második forintot kiveszi az emberek zsebéből

Az MSZP szerint a reálbérek és a bruttó hazai termék csökkenése, valamint a vártnál magasabb infláció egyaránt az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának sikertelenségét jelzi.

Hír: A "matolcsyzmusnak" véget kell vetni

Véget kell vetni a "matolcsyzmusnak", mert olyan gazdasági spirálba viszi az országot, amelyből egy évtized alatt sem biztos, hogy ki lehet kerülni.

«123»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    +    5    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.