Kapcsolódó tartalmak: fidesz

Videó: Jobbra lejt a pálya?

A demokrácia elleni nyílt támadásnak értékeli az MSZP elnöke a tervezett reklámadót és az új kampányfinanszírozási rendszert.

Hír: Orbán uralma: adóprés, nyugdíjlenyúlás, föld- és trafikbotrány

Orbán bejelentette, hogy célja a 9%-os szja-kulcs bevezetése. Ennek pótlása csak az áfa drasztikus, 35%-ra történő emelésével lenne lehetséges - figyelmeztetett Mesterházy Attila. A Fidesz így válaszolt: "A Fidesz további rezsicsökkentésre és nem áfaemelésre készül, és ezt a szocialisták is jól tudják, de mégis megint hazudnak." Nem késett az MSZP válasza.

Hír: 168 Óra vélemény: Felköszöntő

Május végén két jeles napot ünnepelhet az ország. 29-én lesz három éve, hogy az új rezsim szorosan megragadta a kormány rúdját, 31-én pedig maga a kormányzó tölti be 50. születésnapját.

Hír: MSZP: Magyarország súlyos árat fizet az orbáni politikáért

Az MSZP gratulál Magyarországnak a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséhez, ugyanakkor arra hívja fel a figyelmet, hogy ennek a sikernek az ára az elmúlt három év "kőkemény megszorító politikája".

Hír: Bárkitől megvonhatnák a szavazati jogot?

Bármely cselekvőképes magyar állampolgár választójogát elvonhatóvá tenné a kormány arra hivatkozva, hogy nem érti elég pontosan a politika kérdéseit, vagy nem képes racionális döntéseket hozni - írta Verdes Tamás, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa egy, a parlament előtt lévő kormánypárti javaslatra hivatkozva.

Hír: Érzi már a veszélyt a Fidesz: rájuk omlanak a mocskos trafikügyek

A Fidesz legmagasabb szintjéig vezetnek "a trafikmutyi szálai" - jelentette ki az MSZP szóvivője. Ebben az új világban a felcsúti polgármester építkezésein alvállalkozóként szereplő építési vállalkozókból is országszerte trafikkoncessziókat nyert trafikosok lehetnek. A Belvárosban, Rogán Antal territóriumában szocialista politikusok hívták fel a figyelmet a trafikpályázat különös eredményére.

Hír: Orbánék rezsiblöffje: A gazdagok kaszálnak

A kormány döntése alapján 2013. január 1-től 10 százalékkal csökkentették a legfontosabb energiahordozók - így a villamos energia és a földgáz - lakossági árát - e tételek teszik ki a lakásfenntartási költségek mintegy 50 százalékát. Azaz két olyan kiadás látványos mérséklésére került sor, amelyek meghatározóak a háztartások havi költségvetésében.

Hír: Népszava vélemény: Kormányzati sánta kutya

Szegény mozgássérült eb sajátossága, hogy a hazug emberhez képest még mindig jobb időt futhat, vagyis őt később érik utól, mint némely politikust, kormányzati, illetve kétharmados frontembert.

Hír: Népszabadság vélemény: Rossz hír

„Még él.” Részletesebb válaszra aligha számíthatunk a Fidesz politikusaitól, ha arról érdeklődünk: mi a gondjuk a médiával?

Hír: Mesterházy: Nyílt támadás a demokrácia ellen

A kormány a demokrácia utolsó védvonalait támadja. Nem volt elég az elmúlt három év zsákmányszerző hadjárata, most a Fidesz ismét a média és az ellenzéki pártok ellen fordul. Mesterházy Attila blogbejegyzése.

Hír: Egyenlítő TV: A rezsicsökkentés következményei

Az ezzel járó veszélyekre fittyet hányva, tovább folytatódik a kormány rezsicsökkentési PR-hadművelete. A gáz és az áram árának csökkentése után, június 1-től a palackos, illetve a tartályos PB-gáz ára, valamint a kéményseprés díja mérséklődik. Sőt! 2013. július 1-jétől mérséklődő díjakra számíthatnak a fogyasztók a víziközmű-szolgáltatásban és hulladékszállításban is.

Hír: Öles léptekkel a Balkán felé: trafikmutyi és "cigi okosban"

A fideszes trafikosztogatás lelepleződése után Lázár János kirívóan cinikus nyilatkozattal próbálta elterelni a gyanút túlságosan mohónak bizonyult társairól. Hozzátette még azt is, hogy ha rajta múlna, ő bizony betiltaná a dohánykereskedelmet. A dohány ettől persze nem tűnne el, csak a maffia kezébe kerülne az üzletág.

Hír: Korrupcióra épülő új pártállam

A trafiktörvény a Fidesz-rezsim maga. Az állampolgárok alattvalóként kezelése, az adóbevételek központosítása és politikai célzatú újraosztása, a (párt)szervezet iránti hűség mind-mind azt mutatja, amiről korrupcióellenes civilek két éve beszélnek: az államot maffiaszerűen működő gazdasági érdekcsoport uralja el.

Hír: Titokban hozott döntések alapján alakul a választási rendszer

Újra egyéni országgyűlési képviselői indítványokkal nyúl bele a Fidesz a magyar választási rendszerbe. Tegnap két új törvényjavaslat került az Országgyűlés elé, egy az országgyűlési választási kampány finanszírozásáról, egy pedig a nem rég elfogadott választási eljárási törvény módosításáról.

Hír: A pénz beszél

Mi leszünk az az ország, ahol a parlamenti választásokon kizárólag milliomosok indulnak. Kezdek reménykedni, a Fidesz lassan szétmanipulálja magát.

Hír: Egy törvény, amelyet mintha Simicska Lajos írt volna

Tiltakozunk a mutyista és antidemokratikus változtatások ellen! - közölte az Együtt 2014 a Fidesz-KDNP frissen bejelentett párt- és kampányfinanszírozási törvényjavaslataival kapcsolatban.

Hír: Háromcsapás az ellenzékre

A Fidesz nyilván a szentlélek kiáradását ünnepelve, a pünkösdi hétvégére időzítette a kampányfinanszírozási törvényt. Nem meglepő, a törvény nevetséges, viszi a további Fidesz logikát (csak a Fidesz), és Putyintól is tanult a kormány.

Hír: Időközi választás - szeptembertől már nem lehet kitűzni

Több ponton is változik az új választási eljárási törvény egyebek mellett jogvédő szervezetek javaslatai alapján. Újdonság, hogy az idén szeptember 1-je utáni időpontra már nem lehet majd időközi országgyűlési képviselőválasztást kitűzni - közölte Gulyás Gergely, a Fidesz szakpolitikusa szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Hír: Mesterházy Attila: Felelni fognak!

Nem állt le a Fidesz. Hiába forrong az ország a trafikmutyi miatt, a Fidesz nem fékezi magát. Folytatódik a kormányhoz közeli vállalkozások hizlalása, a károsultak kisemmizése, és folytatódik a közérdekű adatok eltitkolása is.

Hír: Újabb 1,3 milliárd megy el kommunikációra

Újabb, 1,3 milliárd forint értékű közbeszerzési pályázatot írt ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium – kommunikációs feladatok ellátására. A tervek szerint 2013. július 22-től induló és 2014 június végéig szóló megbízás során, a nyertesnek médiatervezést, médiavásárlást, reklámtevékenységet és btl-munkákat kell végeznie...

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    *    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.