Kapcsolódó tartalmak: fidesz

Hír: Program nélküli Fidesz

Soha nem látott számban kerültek elő Magyarországon a kispártok és több mint 71 százalékuknak írásos programja sincs - állapítja meg ma reggel közzétett elemzésében a Policy Agenda. A cég arra figyelmeztet, hogy ezeknek az országos listát állítóknak vélhetően főképpen a pártfinanszírozás átalakítása hozta meg a kedvét a választáson való induláshoz.

Hír: Ténytár: A CÖF vajon mi?

A jelenlegi országgyűlési kampány egyik legaktívabb résztvevője nem párt. Mi más lehetne, merül fel a jogos kérdés, hiszen a verseny ezen a piacon alapvetően a pártok között zajlik. A válasz: megjelent a pályán egy új szereplőtípus, a politikai jellegű civil szervezet.

Hír: Előzte az Összefogás a Fideszt

Mind a 106 egyéni választókerületben a szükséges ötszáznál jóval több ajánlást gyűjtöttek össze az Összefogás pártjai - közölte tegnap délután Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, a baloldali választási szövetség miniszterelnök-jelöltje.

Hír: Az állam a Fidesz győzelméért dolgozik

Lehet arról hosszú cikkeket írogatni, mennyire nevezhető demokráciának a magyar politikai rendszer. De beszélhetünk egy igazán prózai problémáról is: arról, hogy a Fidesz választási csalást követ el.

Hír: Több százezer embert foszt meg szavazati jogától a Fidesz

Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket.

Hír: Összeborult a Fidesz és a Jobbik: Megszavazták a paksi bővítést

Jóváhagyta a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodást a parlament csütörtökön név szerinti szavazáson. Előzőleg félbeszakadt a javaslat név szerinti zárószavazása, miután az LMP megafonból szóló szirénázással tiltakozott az ülésteremben az indítvány elfogadása ellen.

Hír: Ténytár: Beindult a választási osztogatás

A választások előtti hangulatjavító béremeléseket és más anyagi természetű juttatásokat nehéz nem úgy értelmezni, mint egyértelmű szavazatszerző céllal meghozott intézkedéseket. Bár a Fidesz tavaly azt mondta, nem lesz osztogatás, a kormánypárt mégis több olyan hangulatjavító intézkedést hozott, amelyek közvetlenül a választások előtt valósulnak meg.

Hír: A látszat sem számít: a Fidesznek lehet, másnak nem

Egyre nagyobb a zűrzavar a kampányban alkalmazható, utcai hirdetőtáblák körül. Eddig úgy tudtuk, lámpaoszlopon csak gazdasági reklám tilos, most úgy tűnik, ilyen helyen senki nem hirdethet, kivéve az önkormányzatok és a kormány - vagyis a Fidesz.

Hír: Így veri agyon magát a Fidesz

Fidesz-rajongónak lenni nehéz mesterség. 2001-2002 után másodszor élik át azt a kellemetlenséget, hogy az eddigi uralkodása során, négy éven át mindenen átgázoló Orbán-Kövér-Áder csatársor gyalázatos végjátékban mér vereséget saját magára.

Hír: Ténytár: Így bukott meg a KLIK

A Ténytár már többször foglalkozott az állampolgárok mindennapjait érintő ellátások megszervezésével. Kiemeltük, hogy az elmúlt években jelentős centralizáció zajlott le temérdek területen, amelyek között voltak sikeresebbek és (finoman szólva is) kevéssé sikeresek.

Hír: A Fidesz nem bíz semmit a véletlenre

Teljes erőre kapcsolt a Fidesz rezsikampánya: egyszerre öt újabb díjcsökkentést helyeztek kilátásba a már megszokott területeken, a fedezetet jórészt ezekhez is maguk az adófizetők és a fogyasztók adják, csak más formában. Időközben kiderült az is, hogy egyesek hatalmas nyereséghez jutottak a rezsicsökkentés kapcsán.

Hír: Élen jár a Fidesz a gyűlöletkampányban

Bár a baloldalt vádolják gyűlöletkampánnyal, most látható, hogy a jobboldal él ezzel az eszközzel. Molnár Zsolt, az MSZP kampányfőnöke így reagált a legújabb Kubatov-levélre, illetve a Civil Összefogás Fórum (CÖF) most kezdődött kampányára.

Hír: Rezsicsökkentés: nem jött be

Az energiaszolgáltatóktól származó adatok alapján kijelenthető: a rezsicsökkentés nem segített a leginkább rászorulókon, újra emelkedik a késedelmesen fizetők száma. Ezzel szemben beruházások maradnak el, elbocsátanak az érintett, veszteséges cégek.

Hír: Mennyivel emelte a gáz árát 2010 óta a Fidesz?

A gáz árának ez évi 10%-os csökkentése valójában 8%-os áremelkedést jelent, és ez még nem minden. 2010 januárja és 2012 januárja között 20,3%-kal nőtt a gáz ára azok számára, akik korábban semmilyen kompenzációra nem voltak jogosultak. Akik pedig a legnagyobb mértékű kompenzációt vehették igénybe 2010 előtt, azok számra a gáz ára 2010 és 2012 között 56%-kal drágult.

Hír: Indul a "nemkampány"

Itt az új év, kezdődik a "nemkampány". Dehogyis a kampány, ugyan már! Az csúnya dolog. A Fidesz éppúgy viszolyog tőle, mint a hatalomtól. Sokkal nagyobb dolgokkal van elfoglalva.

Hír: 168 Óra: Évbúcsúztató

Szép évünk volt. Persze sokan a beteg lelkük rosszindulatú kipárolgásával akarják elvenni a virágba boruló új rend felett érzett örömünket. Azok, akik a bankok oldalára álltak, hogy a brüsszelita globálimperialista gyarmatosítókat kiszolgálva eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hír: Népszabadság vélemény: Merítés

Magyarország fővárosában az elmúlt napokban több ezren órákig álltak sorba azért, hogy a krisnások által működtetett Ételt az Életért Alapítványtól egy tál meleg ételt kapjanak karácsonyra.

Hír: Fontos tüntetni a NAV ügyben is!

Nagyon nehéz dolog tüntetést szervezni, jól szervezni és úgy, hogy elegen el is jöjjenek rá. Plankó Gergő írt egy cikket a 444-en, ami bár jóindulatú, de elég sok olyan fontos szempontotról megfeledkezik, amikor azt mondja: "alig néhányan álltak ki Horváth András mellett”, “Épp ezért működhet a megfélemlítése."

Hír: Pofátlan fideszes végkielégítések

Az MSZP pofátlanságnak tartja, hogy a kormányoldal 98-ról 75 százalékra csökkentené a kétmillió forint fölötti végkielégítések különadóját. Ezt Szanyi Tibor, a szocialista párt elnökségi tagja mondta hétfőn sajtótájékoztatón.

Hír: Trükkös rezsicsökkentők leselkednek a zemberekre

Vigyázat, Magyarországon megjelentek a trükkös csalók, akik magukat a nemzet jótevőinek álcázva olcsóbb áramot, gázt és szemétszállítást ígérnek a magyar embereknek.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
3    -    8    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.