Kapcsolódó tartalmak: fidesz

Hír: Hol az emberek pénze? Az MSZP el fogja számoltatni a Fideszt

Orbán Viktor és a Fidesz három éve átverte, azóta hitegette, és tegnap még meg is lopta mindazokat, akiket 2010-ben erőszakkal visszakényszerített az állami nyugdíjrendszerbe - írja közleményében Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja. Korózs szerint Orbán Viktor és a Fidesz hazudott, amikor azt ígérték, hogy nem veszik el hárommillió ember időskori megtakarítását.

Hír: Adóforintokból épül a Fidesz-imázs

Melyik uniós országban csökken 10 százalékkal a rezsi idén januártól - teszi fel a kérdést kék háttér előtt Fidesz-narancsszín keretben, feltűnő betűkkel, hatalmas óriásplakátokon, több napilapban és online hírportálokon is a kormány.

Hír: Fidesz: 25 év a jogállamiságtól az egyszemélyi irányításig

25 évvel ezelőtt, 1988. március 30-án 37 fiatal értelmiségi meglapította a Fideszt a Bibó István Szakkollégiumban. Az önmeghatározásuk szerint "liberális, radikális és reformer" közösség tüntetéseken igyekezett eljuttatni a véleményét, állásfoglalását, elképzeléseit. Alapelveik között kiemelten a jogállamiság, parlamentáris demokrácia, kulturális sokszínűség szerepelt.

Hír: Születésnapi rettegés a Lendvay utcában

Már nem fiatalok, és nem demokraták. Demokraták nem is voltak soha. Legföljebb annak látszottak ezek a valamikor nagyon liberális fiatalok. Harcosan és erőszakosan ateisták voltak, nem ismertek se istent, se embert. Istent biztosan nem: ha istenfélő kereszténydemokratákkal találkoztak, már jött is elő belőlük a szó: csuhások.

Hír: „A Fidesz a legsötétebb kádári módszereket használja”

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség véleménye szerint a Fidesz a „legsötétebb kádári módszereket használja az ellenzéki hangok elnémítására” – közölte Szabó Tímea, a PM társelnöke. Szerintük jogellenesen állították elő a rendőrök a Hallgatói Hálózat (HaHa) aktivistáit, akik március elején részt vettek a Lendvay utcai Fidesz-székház udvarának „elfoglalásában”.

Hír: Pető Péter: Boldog születésnapot!

Ma ünnepli huszonötödik születésnapját a Fidesz. A bulit már pénteken megtartották. És ha az ország aktuális állapotára tekintünk, akkor legmélyebb sajnálatunkat kell kifejeznünk amiatt, hogy – a közvélemény-kutatások alapján – nem biztosan az utolsó előtti olyat, amelyen kormányfőként jelent meg Orbán Viktor.

Hír: Tüntetés a Fidesz székházánál: 'A kormány gyűlöli állampolgárait'

Több százan tüntettek a jogállamért a Fidesz Lendvay utcai székházánál a párt 25. születésnapján. Az épületen a Fidesz egy molinót függesztett ki, ezen békés ünnepeket kívántak. A rendőrök ez alkalommal maguk védték az objektumot, és a környező utcákban is nagy számban voltak jelen.

Hír: Politikai nekrológ a Fidesz 25. születésnapjára

Holnap ünnepli 25. születésnapját a Fidesz. Nem véletlen, hogy az Alaptörvény módosítása ellen tiltakozók szombat délután fél 5-re hirdették meg (az ellenük folyó nyomozás ellenére) újabb tiltakozó akciójukat a Lendvay utcai székház elé.

Hír: Titokban ünnepelte magát a Fidesz

Az idén először zárt körben, előre hozott Bambis koccintással ünnepelte 25. születésnapját a Fidesz. A nyilvánosság teljes kizárásával tartott rendezvényre - miként régóta - nem kaptak meghívót azok az alapítók, akik távoztak az egykori liberális, ma már konzervatív pártból.

Videó: TASZ: a rendőrség szabálytalanul járt el a Fidesz-székház elfoglalói ellen

A TASZ szerint szabálytalan volt a rendőrség eljárása, amikor idézés nélkül előállított két, a Fidesz-székház udvarának március 7-ei elfoglalásában részt vevő tüntetőt.

Hír: Mesterházy Attila: Ha harc, legyen harc

Kampányba kezdett a Fidesz, mégpedig fekete kampányba. Piszkos módon járatja le politikai ellenfeleit, legyenek azok diákok, tüntetők vagy ellenzéki politikusok. Tisztességtelen módon mosódik össze az állampolgárok pénzéből finanszírozott kormányzati kampány, a kormány által szintén az emberek pénzéből által kistafírozott álcivil kampány, meg a pártkampány.

Hír: Népszabadság vélemény: Kétharmadgyengeség

Fogalmam sincs, mi értelme a Fidesz rezsicsökkentési ívének. Aláírást az gyűjt, aki nincs hatalmon, hogy aztán benyújtsa a listát az uralmon lévőknek. Így akarja rábírni őket a számára kedves döntésre. De hogy egy kormány aláírásokat gyűjtsön? Hisz azt csinál, amit akar. Különösképpen a Fidesz, amely sosem titkolta, hogy kétharmaddal az élet minden zugát a maga képére fogja alakítani.

Hír: 168 Óra: A szabadságharc hasznárul

Szakadatlan szabadságharc idején természetesen mindennap meg kell küzdeni a mindig más álruhában támadó ellenséggel, de azért még a permanens forradalmi öröknaptárnak is vannak piros betűs napjai, mint például március 15.

Hír: Nemzetközi aggodalmak a választási törvény miatt

Ha sok nemzetközi megfigyelő jön a választásra, az komoly gondot jelez. De csak akkor jönnek, ha a kormány hívja őket.

Hír: Csalásra használhatják a külhoniakat

A kettős állampolgárságú külhoni magyarok számának "titkosítása" nemcsak lehetőséget ad a választás tisztaságának befolyásolására, de talán éppen ez a célja. Ezt erősíti, hogy a most napirenden lévő fideszes javaslatot komoly érvekkel továbbra sem tudják alátámasztani a kormánypártok.

Hír: Népszava vélemény: Március szégyene

Egy hasznunk mindenképpen volt az elmúlt napokból. Arra a kérdésre, hogy összeállna-e a Fidesz a Jobbikkal, ha úgy hozná a sors, választ kaptunk. Mi az hogy. Már össze is állt. Hiszen a kitüntetettek listája éppen azt mutatja.

Hír: Véget ért az alkotmányosság korszaka

A hazai és a nemzetközi tiltakozások ellenére megszavazták a Fidesz-KDNP képviselői az alaptörvény negyedik módosítását. A csomag nemcsak jelentősen megváltoztatja az alkotmányt, de az Alkotmánybíróság (Ab) által korábban alkotmányellenesnek talált szabályokat emelt az alaptörvénybe.

Hír: Szerveződik a "Kubatov-gárda"?

Levelet írt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, amelyben önkéntes párttagokat toboroz arra az esetre, ha meg kellene védeni a Fidesz-pártirodákat az újabb támadásoktól - értesült a Klubrádió. A tervezett riadólánc segítségével az elkötelezett hívek egy órán belül a helyszínre érhetnének.

Hír: A jó útra tért gyilkos a Fidesz székházánál

Van egy párt. Ennek a pártnak egy vezére. Egy napon ez a vezér kivezényelte csapatait, hogy lebontsák a törvényesen felállított kordonokat. Meg akarták mutatni, hogy nekik mindent szabad. Jogszabály, józan ész, képviselői eskü - ugyan már. A haza nem lehet ellenzékben. És a haza most éppen a kedves vezető szerény személyében testesül meg.

Hír: Fidesz-székház: a kormánypártnak Bajnaizásra futotta

Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz azt, hogy csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a párt budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    4    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.