Kapcsolódó tartalmak: évértékelő

Hír: Botka: Orbánnak és Gyurcsánynak is távoznia kell

"A 106 egyéni választókerületi mandátum elnyerhető, de a hadviselés áldozatokkal jár. Azok, akik már eljátszották esélyüket, s a választók bizalmát, vonuljanak vissza" - mondta többek között Botka László országértékelő beszédében arról, ki kíván-e egyezni Gyurcsány Ferenccel. Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint aki győzni akar, az megállapodik, mert a közös cél az ország megjavítása.

Hír: Népszabadság: Orbán erkölcse

Ha valakinek egyetlen pillanatig megfordult is a fejében, hogy itt valamiféle konszolidációs időszak jön Orbán újrázásával, jobb, ha ezt feledi.

Hír: Gyurcsány: nem voltam elég jó, de Attila jobb lesz!

Az államfő egy hitelét vesztett báb, a kormányfő pedig egy szélhámos – mondta Gyurcsány Ferenc tizedik évértékelő beszédében. A volt kormányfő szerint történelmi válság van, de a baloldal Mesterházy Attila vezetésével győzni fog.

Hír: MSZP évértékelő: Mesterházy miniszterelnök-jelöltként beszélt

Mesterházy Attila bejelentkezett a miniszterelnöki posztra - ez derült ki az MSZP kampány-nyitó eseményéből és a pártelnök beszédéből is. A részben évértékelő, részben programadó beszéd során a pártelnök kerülte az aktuálpolitikai témákat és a szocialisták szövetségi politikájának pontos részleteit.

Hír: Évértékelő: beszédes, amiről hallgatott Orbán

Orbán Viktor - immár tizenötödik alkalommal - szokása szerint háromnegyed órás évértékelőt tartott, amelyben inkább az volt az érdekes, amiről nem beszélt. Volt szó amúgy hajófenéken fúróval babráló ellenzékről, egymást szerető öregekről és egyre több magyar csecsemőről. A 2012-es évről és az ideiről azonban nem tudtunk meg új dolgokat.

Hír: Orbán: megint sokat beszélt, de nem mondott semmit

Talán megszokásból nevezhetjük Orbán Viktor legfrissebb szónoklatát évértékelőnek. Mert, lehet hogy én egy romkocsmában merengő csökött agyú humán vagyok, de egy évértékeléstől azt várnám, hogy abban megelevenedjen a mögöttünk hagyott esztendő minden fontos eredménye, sikerek és kudarcok egyaránt.

Hír: Évértékelés: megszorítások, csökkenő reálkereset, növekvő adósság

A szocialista Gúr Nándor szerint a kormányfő állításával szemben a reálkeresetek csökkentek Magyarországon, nőtt az ország adósságállománya, és a devizahitelesek közül nem a ténylegesen nehéz helyzetbe kerülteket segítették meg.

Hír: „Intellektuálisan a legsilányabb” – Így ekézték Orbán beszédét

Magyarország jobban teljesít, mint korábban, és eredményesebb a válság kezelésében, mint a legtöbb európai ország – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki évértékelő beszédében. Az ellenzék szerint ez távolról sincs így.

Hír: Népszava vélemény: Az Elnök beszéde

Most, hogy szárba szökkenni látszik az ötlet (by Kerényi Imreˆ), hogy a Parlament épületében söröző, kápolna és kávéház működjön, végképp indokolttá vált, hogy Orbán Viktor, miniszterelnökként, ne az Országházban tartsa meg évértékelő beszédét.

Hír: Népszabadság vélemény: Okostojás

Ritkán tartanak egy országról egy napon három országértékelést. Kár, hogy mindhárom unalmas volt. Kettőnek, az EU és az MNB gazdasági ítéletének ez a természete, Orbáné viszont fokozatosan vált azzá. Pedig százéves távlatokat festett oda-vissza, és az A38 Hajótól és okostojás játékig mindent besöpört kormánysikerként. Még a kudarcokat is.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
8    +    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.