Kapcsolódó tartalmak: egészségügy

Hír: Botka: visszaadjuk a 13. havi nyugdíjat

A 13. havi nyugdíj visszaadását, az egészségügyi és a gyógyszerellátás rendszerének teljes újragondolását, a nyugdíjminimum emelését, biztonságot nyújtó rokkantnyugdíjat ígért az MSZP miniszterelnök-jelöltje az országos nyugdíjas parlament szerdai rendezvényén.

Hír: Ténytár: Merre tart a magyar egészségügy?

A 300 forintos hozzájárulást a Gyurcsány-kormány vezette be és a Fidesz által kezdeményezett 2008-as népszavazással bukott el – akkor több mint 80 százalék mondott nemet a vizitdíjra.

Hír: Összejöhet a népszavazás az olimpiáról

Már csak 30 ezer szignót kell összegyűjtenie a Momentum Mozgalomnak ahhoz, hogy meglegyen a budapesti olimpiarendezéssel kapcsolatos népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer aláírás. Ezek összegyűjtésére még 10 napja van a szervezetnek, amely bízik a sikerben. A

Hír: Rettegünk attól, hogy ki legyünk szolgáltatva az egészségügynek

Leginkább az egészségügy mostani helyzete miatt aggódnak a magyarok - már hónapok óta ezt igazolják az Ipsos 25 ország bevonásával készült felmérései.

Hír: Vágnak, faragnak az egészségügyben – akár 10 ezer ember is mehet

Mintegy nyolc-tízezer ember elbocsátásával számol a kormányzat a kórházi kapacitások újraosztásának eredményeként – értesült a Népszabadság. Bár várhatóan ahhoz kínosan ragaszkodni fognak, hogy kórházat egészében ne zárjanak be, a karcsúsítás részlegek, telephelyek, osztályok megszűnésével járhat. Az elbocsátás egyaránt érinthet műszakiakat, adminisztratív dolgozókat, ápolókat és orvosokat is.

Hír: Orbán brutális megszorításokra készül

Orbán Viktor álljon ki és ismerje el, hogy az önkormányzati választás után megadóztatja a nyugdíjasokat, fizetőssé teszi az egészségügyi ellátást és óriási adóemelést jelent be! Még maga a kormányfő sem tagadja, hogy olyan változtatásokra készül, amelyek a Fidesz szavazótáborát is kedvezőtlenül érintik. Nem véletlen, hogy a kormányfő még az évadnyitó frakcióülésén sem mert beszélni terveiről.

Hír: Videók szembesítik Orbánt kormányzása kudarcaival

Szembesítjük a Fideszt kormányzása kudarcaival: Történelmi csúcson az államadósság, két százalék alatt a növekedés, a befektetők menekülnek. Simicska Lajos egymillió forintot keres percenként, a trafikmutyi miatt negyvenezer magyar család ment tönkre. Romokban az egészségügy, 1800 orvos és 3700 szakdolgozó hiányzik. Orvosainkat külföldre űzik.

Hír: Az Orbán-kormány leépíti az egészségügyet

Hiába a kormányzati sikerpropaganda, hiába kampányol Szócska Miklós az európai uniós forrásokból megvalósuló egészségügyi beruházásokkal, Magyarország pontosan látja, hogy az Orbán-kormány nem föl, hanem leépíti a magyar egészségügyet.

Hír: Így változik az életünk 2013 január 1-jétől

Számos területen hoz változást az új év Magyarországon, a Napi gazdaság összegyűjtötte a legfontosabbakat.

Hír: Csúcsot dönthet idén az orvosok elvándorlása

Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal adatai szerint míg tavaly összesen 1900-an jelezték, hogy külföldön vállalnának munkát, idén szeptemberig már több mint 1600 egészségügyi dolgozó döntött így. A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint ütemezett, kiszámítható és jogszabályban garantált béremelés-sorozattal lehetne megakadályozni a folyamatot.

Hír: MSZP: Ki fog itt gyógyítani?

Katasztrofális helyzetbe kerülhet az egészségügy az egyre gyorsuló orvoselvándorlás miatt. A kormányzat hiába emelte némileg a béreket, az egészségügyi dolgozók külföldi munkavállalása idén csúcsot dönthet: csak szeptember végéig 1660-an hagyták el az országot.

Hír: Az elmúlt két évben csak forráskivonás történt az egészségügyben

Az MSZP szerint az elmúlt két évben az egészségügyben előrelépés nem, csak forráskivonás történt; ezen felül a gyógyszerkasszában további kivonások várhatók.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
1    *    0    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.