Kapcsolódó tartalmak: bérek

Hír: Kiábrándító adatok: ennyire keveset keresnek a magyarok...

Az Eurostat december elején publikálta a 2014-es mediánbéreket bemutató listáját, amely alapján ismét bebizonyosodott, hogy a magyar bérek jócskán le vannak maradva a nyugat-európai bérekhez viszonyítva. De még a hasonló fejlettségű országok között sem állunk túl jól, a vizsgált 26 országból csupán 4 országot tudtunk megelőzni.

Hír: A nyomor országa: létminimum alatt az adózók fele

Egyre szembetűnőbb a társadalom kettészakadása. A személyi jövedelemadó adatai azt mutatják, hogy a magasabb és az alacsonyabb jövedelemmel rendelkező polgárok száma egyaránt növekszik, a szakadék folyamatosan mélyül.

Hír: Gyarapodás helyett a rezsiharc folytatódik

Akinek egy közép-európai nyomorult kisállam miniszterelnökeként minden idejét a háborúzás veszi el, attól semmilyen formában nem értelmes elvárni, hogy legalább szabadidejében kormányzással is foglalkozzon.

Hír: Így vigasztal a kormány: örülj, ha nem csökkent a béred

Igazságtalan a bérhelyzet a kórházakban, bölcsődékben. A közalkalmazottak körében a minimálbér emelését nem követte a bértáblázat. Így alakult ki az abszurd helyzet, hogy alig keres többet az, aki éveken át tanult és évtizedek óta dolgozik, mint az, aki pályakezdő, vagy éppen szakképesítés nélkül minimálbéren foglalkoztatják.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
6    *    2    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.