Kapcsolódó tartalmak: baloldal

Hír: Szárszói találkozó a formálódó összefogásról

A magát nehezen megadó kánikulában a kormány demokratikus ellenzékének színe-java a Balatont választotta a hétvégén.

Hír: Öt százalékra van a baloldal a Fidesztől

Nem változott a pártok erősorrendje az Ipsos június első felében végzett közvélemény-kutatása szerint. A biztos pártválasztók közül minden második Fidesz-szavazó, minden negyedik szocialista párti, a teljes népességben az MSZP tíz százalékponttal van lemaradva a kormánypárt mögött, míg a baloldali ellenzék együttes támogatottsága öt százalékkal kevesebb a Fideszénél.

Hír: Az összefogás apró betűs része

Mesterházy Attila és Bajnai Gordon együttműködésről szóló közös nyilatkozatával ideiglenesen csendesebb lett az ellenzéki összefogást szorgalmazók kórusa, de két kérdés még biztosan meg fogja határozni a témáról szóló diskurzust a következő hónapokban is. Az egyik a miniszterelnök-jelölt kérdése, a másik a választási együttműködés pontos formája, avagy az összefogás apró betűs része.

Hír: Tényszerű jelentést kér a Velencei Bizottságtól a baloldal

Világos, közérthető, tényszerű jelentést kér a Velencei Bizottságtól az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban a baloldali ellenzék.

Videó: Tényszerű jelentést kér a Velencei Bizottságtól a baloldali ellenzék

Világos, közérthető, tényszerű jelentést kér a Velencei Bizottságtól az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban a baloldali ellenzék.

Hír: Index: Alakul a kormányváltás forgatókönyve

Az LMP, a rendszerkritikus civil szervezetek és a jelenleg egyetlen lehetséges konszenzusos miniszterelnök-jelöltként számon tartott Bajnai Gordon között elindult a közeledés. Az ökopárt és a civilek lassan mintha békülékenyebbnek mutatkoznának az MSZP-vel, de még nagyon mély az árok. Gyurcsánnyal senki se számol.

Hír: Kettős Mérce: Instant összefogást!

Dogmatikus szendergéseinkből amiket a nyári nap heve okoz, kirángat mindig az ellenzéki netes sajtó mantrája, a blogvilág muzsikája. A mostani téma a szokásos:

Hír: A bizonytalan választók nagyobb része inkább baloldali

Nem igaz, hogy az ellenzéki pártokkal minden rendben van, és a választók már csak a nagy demokratikus összefogásra várnak; a választóknak valami vadonatúj, egy új politikai elit kell – ezt mondta Oszkó Péter volt pénzügyminiszter a Népszabadságnak pár hete.

«1234»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    *    6    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.