Kapcsolódó tartalmak: Bajnai Gordon

Hír: Mesterházy lesz Orbán kihívója

Megszületett a megállapodás a demokratikus ellenzék szorosabb együttműködéséről: az MSZP és az Együtt-PM közös listát állít, és várják a DK csatlakozását is. Bajnai Gordon hátrébb lépett, a közös miniszterelnök-jelölt Mesterházy Attila.

Hír: Kampányüzemmódra kapcsolt az MSZP

Az MSZP kampányüzemmódra kapcsolt - jelentette ki Mesterházy Attila a szocialisták szombati választmányi ülése után, amelyen kiegészítették a pártot kampányidőszakban irányító országos választási bizottságot.

Hír: Mesterházy és Bajnai egy hajóban

Ünnepélyes keretek között, az A38 hajón írta alá kedden a két párt közötti együttműködési megállapodást az MSZP és az Együtt-PM szövetség vezetője. Mesterházy Attila a sajtó előtt hangsúlyozta: a szocialista párt nem érintett a bajai hamisított videó ügyében, szerinte tudatos, fideszes provokáció történhetett.

Hír: Mesterházy: 2014-ben népszavazás lesz Orbán Viktorról

A 2014-es választás népszavazás lesz Orbán Viktorról - mondta a Reutersnek adott páros interjúban Mesterházy Attila. Bajnai Gordon ugyanitt arról beszélt, hogy a pénzügyi és távközlési szektort, illetve az energiaipart érintő különadókat fokozatosan kell csökkenteni, mert az alacsony költségvetési hiány veszélyeztetése nélkül kell megteremteni a növekedést.

Hír: Mesterházy Attila: Célra tarts!

Kormány- és rendszerváltó szövetséget hoztunk létre. Jó megállapodást kötöttünk. Közös jelöltekkel győzzük le a Fideszt. Nem vesztünk el egyetlen szavazatot sem.

Hír: Mesterházy Attila újra tárgyal Bajnai Gordonnal

Egyhangúlag támogatta az MSZP országos elnöksége szerdán, hogy Mesterházy Attila pártelnök két napon belül újra tárgyalóasztalhoz üljön az Együtt–PM szövetséggel, és a vitás kérdéseket „higgadtan és nyugodtan” minél előbb zárják le.

Hír: Bajnai: elfogadjuk az MSZP javaslatát

Egy óra alatt létre lehet hozni az ellenzéki szövetséget, ahhoz csak még egy óra tárgyalás és jóindulat kell – mondta hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján az Együtt-PM választási szövetséget vezető Bajnai Gordon.

Videó: Az MSZP előválasztási javaslata

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke tekintettel az Együtt-PM által előállított ultimátumszerű helyzetre -- valódi előválasztást javasol a demokratikus ellenzéki oldalon.

Hír: Egyre erősebb a szövetség

Nyár végére kiderül, kik lesznek az MSZP és az Együtt-PM szövetség közös egyéni képviselőjelöltjei. Erről a két ellenzéki szervezet vezérkara kedden állapodott meg. Az egyeztetésen elfogadták azokat a közpolitikai alapelveket, amelyekről Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke azt mondta: ha győznek, a kormányprogram alapja lesz.

Hír: Mesterházy Attila: Ideje belevágni

Üdvözlünk a fedélzeten, Gordon! Már fél éve tárgyalásra készen várunk minden olyan demokratikus erőt, amely az Orbán-rendszer leváltásáért küzd és a magyar emberek érdekében hajlandó az összefogásra. Az MSZP eddig kétszer kezdeményezte, hogy az ellenzék folytasson átfogó tárgyalást a választási együttműködés tartalmi, szervezeti és személyi kérdéseiről.

Hír: Kettős Mérce: Lécci, ne bassz...tok el!

Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás belesétált egy saját maguk által felállított csapdába.

Hír: Utálkozva, beszólogatva gyúr az ellenzék Bajnai visszatérésére

Óvodás akció, reklámfogás, az MSZP-hatalom restaurációja, oligarcházás – ellentmondásos reakciók születtek az elmúlt egy hétben az ellenzéki térfélen Bajnai visszatérési kísérletével kapcsolatban. Az MSZP-ben, az LMP-ben, a Millában és a Szolidaritásban is feszültségeket gerjesztett az október 23-ra tervezett akció, azóta is megy az üzengetés, a beszólogatás.

Videó: Alakul az ellenzéki erőtér

Mesterházy Attilát az ATV Start műsorában Mészáros Antónia kérdezte az október 23-i tüntetésekről, az ellenzéki erőtérről és az MSZP programjáról.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
5    -    3    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.