Kapcsolódó tartalmak: államfő

Hír: Az MSZP a köztársasági elnökhöz fordul a földtörvény miatt

Az MSZP nyílt levélben fordult a köztársasági elnökhöz, kérve, hogy Áder János ne írja alá az új földtörvényt, hanem megfontolásra küldje azt vissza az Országgyűlésnek.

Hír: Már az alaptörvény is bűzlik a személyes jogalkotástól

Már az alaptörvény is "bűzlik" az "intézményes korrupciótól". Az Országgyűlés kétharmados törvényben készül rögzíteni a volt köztársasági elnök juttatásait.

Hír: Tóta W. Árpád: Szolgálat alól felmentve

Tisztelt Elnök úr, kedves János! Ember kellett ehhez a végeláthatatlan várakozáshoz, lapításhoz, a kifogástalan mosolygáshoz éveken át – de végül sikerült. Benn vagy.

Hír: Nol.hu: Ha eltekintünk attól ... – Véleményünk Áder beszédéről

...ha mindettől eltekintünk, akkor megállapítható, hogy Áder János tisztességes beszédet mondott az Országgyűlésben, ami a körülményekhez képest még szolid derűre adhat okot.

Hír: Hírszerző vélemény: A szakkoli révbe ért

Nem túl nagy meglepetéssel a Magyarország ötödik államfőjévé választották Áder Jánost. Innen feljebb már nem nagyon van. A kérdés, hogy mi jön ez után.

Hír: Nem önjáró, nem kukacoskodik - Államfőt kaphatunk ma

Az ellenzéki pártok korábban azt közölték: vagy részt sem vesznek a titkos voksoláson, vagy nemmel szavaznak a Fidesz-KDNP jelöltjére.

Hír: 168 óra online vélemény: Pártállamfő

A kormánypárt számára megnyugtató érzés, hogy a köztársaság új elnöke minden tekintetben a központi akarat, vagyis Orbán Viktor politikájának talpköve lesz.

Hír: Egyenlítő blog vélemény: Jó döntés Áder az államfői posztra?

Jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy Áder János lesz az, aki válthatja a hivatal tekintélyét földbe döngölő Schmitt Pált.

Hír: Népszabadság Online vélemény: A Senkitől az Istenig

Lehet jó egy államfő erre, arra és semmire. Lehet egy politikai program végrehajtásának irányítója, lehet éjjeliőr s jó szolga, végül pedig lehet díszpinty.

Hír: Baloldali.hu: Az államfő mint háborús eszköz

Milyen hatást fog gyakorolni a demokratikus intézményrendszerre az, ha Orbán Viktor miniszterelnök egy Fidesz-alapítót, Áder Jánost vagy Kövér Lászlót jelöli erre a posztra?

Hír: Mesterházy: Fideszes pitbull a Sándor-palotába?

Orbán Viktornak nem volt igaza 2010-ben, amikor egyik bábját ültette az államfői székbe. Már akkor is voltak, voltunk, akik látták, hogy ebből baj lesz.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.