Kapcsolódó tartalmak: adó

Hír: "Brutális megszorításokra" figyelmeztet az MSZP

Ha annyira dübörög a gazdaság, ha Magyarország valóban jobban teljesít, miért kell már a szappant is megadóztatnia Orbán Viktornak? Ezt kérdezi az MSZP.

Hír: Munkát, kenyeret, adót!

Jelen állás szerint az idén szeptemberig az átlagnál többet kereső, hosszabb ideje a pályán lévő, többirányú képzettséggel, szakvizsgával rendelkező pedagógusok, oktatási intézményvezetők egy jelentős részének a fizetése csökkenni, stagnálni, vagy alig érzékelhetően növekedni fog.

Hír: Csekély esély

A Miniszterelnökséget vezető államtitkárunk igazából akkor lopta a szívembe be magát, amikor ország-világgal tudatta: "Akinek semmije sincs, az annyit is ér." Lázár János - a tettek embereként - akcióba is lépett. Már 2010-ben kifundálta, hogy adóztassák meg a kétmillió forinton felüli végkielégítéseket, 98 százalékos sarccal.

Hír: Népszabadság vélemény: Elseje

A magyar gazdasági újságírás klasszikus műfaja a január elseje. A szakma nagyjai nemcsak a karácsony és új év közötti, a nyári szezonhoz képest is hírhiányos időszakot voltak képesek kitölteni a változásokat felsoroló szakanyagokkal, de a makrogazdasági elemzésekkel és a tovagyűrűző hatások kifejtésével (lásd: az útdíj miatt emelkedik a liszt ára) egészen elhúzták a sztorikat január végéig.

Hír: Népszabadság vélemény: Rossz hír

„Még él.” Részletesebb válaszra aligha számíthatunk a Fidesz politikusaitól, ha arról érdeklődünk: mi a gondjuk a médiával?

Hír: Kettős Mérce: Azért fizetek adót, hogy az állam tegye a dolgát

Jönnek a tudálékos kommentelők, akik szerint, ha én azt akarom, hogy egy hajléktalan n fagyjon meg, ne adj isten tudjon munkát vállalni, akkor én fogadjam be magamhoz. Egyrészt ezt nem tudom megtenni a 40 négyzetméteres albérletemben, másrészt pedig ez nem az én dolgom. Ez az állam dolga, ezért fizetem az úgynevezett adót.

Hír: Így változik az életünk 2013 január 1-jétől

Számos területen hoz változást az új év Magyarországon, a Napi gazdaság összegyűjtötte a legfontosabbakat.

Videó: Orbán Viktor 2010-ben a megszorításokról

Orbán Viktor 2010-ben még teljesen máshogy gondolkodott a megszorításokról, mint most: „Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova.”

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
2    *    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.