Kapcsolódó tartalmak: adó

Hír: "Brutális megszorításokra" figyelmeztet az MSZP

Ha annyira dübörög a gazdaság, ha Magyarország valóban jobban teljesít, miért kell már a szappant is megadóztatnia Orbán Viktornak? Ezt kérdezi az MSZP.

Hír: Munkát, kenyeret, adót!

Jelen állás szerint az idén szeptemberig az átlagnál többet kereső, hosszabb ideje a pályán lévő, többirányú képzettséggel, szakvizsgával rendelkező pedagógusok, oktatási intézményvezetők egy jelentős részének a fizetése csökkenni, stagnálni, vagy alig érzékelhetően növekedni fog.

Hír: Csekély esély

A Miniszterelnökséget vezető államtitkárunk igazából akkor lopta a szívembe be magát, amikor ország-világgal tudatta: "Akinek semmije sincs, az annyit is ér." Lázár János - a tettek embereként - akcióba is lépett. Már 2010-ben kifundálta, hogy adóztassák meg a kétmillió forinton felüli végkielégítéseket, 98 százalékos sarccal.

Hír: Népszabadság vélemény: Elseje

A magyar gazdasági újságírás klasszikus műfaja a január elseje. A szakma nagyjai nemcsak a karácsony és új év közötti, a nyári szezonhoz képest is hírhiányos időszakot voltak képesek kitölteni a változásokat felsoroló szakanyagokkal, de a makrogazdasági elemzésekkel és a tovagyűrűző hatások kifejtésével (lásd: az útdíj miatt emelkedik a liszt ára) egészen elhúzták a sztorikat január végéig.

Hír: Népszabadság vélemény: Rossz hír

„Még él.” Részletesebb válaszra aligha számíthatunk a Fidesz politikusaitól, ha arról érdeklődünk: mi a gondjuk a médiával?

Hír: Kettős Mérce: Azért fizetek adót, hogy az állam tegye a dolgát

Jönnek a tudálékos kommentelők, akik szerint, ha én azt akarom, hogy egy hajléktalan n fagyjon meg, ne adj isten tudjon munkát vállalni, akkor én fogadjam be magamhoz. Egyrészt ezt nem tudom megtenni a 40 négyzetméteres albérletemben, másrészt pedig ez nem az én dolgom. Ez az állam dolga, ezért fizetem az úgynevezett adót.

Hír: Így változik az életünk 2013 január 1-jétől

Számos területen hoz változást az új év Magyarországon, a Napi gazdaság összegyűjtötte a legfontosabbakat.

Hír: MSZP: A hídpénz egy újabb sarcolási ötlet

Az MSZP szerint szakmailag teljesen megalapozatlan a hídpénz bevezetésének ötlete, az csupán a főváros aktuális sarcolási ötlete, célja csupán pénzbehajtás.

Hír: Több és többféle adót kell fizetni, mint két éve

Az MSZP szerint több és többféle adót kell fizetniük az embereknek, mint két éve, az adóbevallás pedig söralátét méretű helyett a korábbinál bonyolultabb lett.

Hír: A kormány minden második forintot kiveszi az emberek zsebéből

Az MSZP szerint a reálbérek és a bruttó hazai termék csökkenése, valamint a vártnál magasabb infláció egyaránt az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának sikertelenségét jelzi.

Hír: Egyenlítő blog: Matolcsy az emberek képébe hazudik

Úgy látszik, Matolcsy György a kormány tréfamesterévé avanzsált, miközben bejelentette a legújabb megszorító csomagot. Sajnálatos hogy kijelentéseit ő komolyan is gondolja.

Hír: A felső tíz százalék támogatását szolgálják az új adók

A felső rétegek támogatásának szándéka, azaz az egykulcsos személyi jövedelemadó fenntartása és a kormányzati hozzá nem értés miatt döntött új adók bevezetéséről a kabinet.

Hír: A kormány a szegényekkel fizetteti meg kudarcai árát

A kormány a szegény emberekkel fizetteti meg sikertelenségének, gazdaságpolitikai kudarcainak az árát - így értékelte a Széll Kálmán-terv új változatát az MSZP.

Hír: Az Orbán-kormány károkozását a magyar népnek kell megfizetnie

Az MSZP szerint az Orbán-kormány kétéves "ámokfutásának károkozását a magyar néppel fizettetik meg Lázár Jánosék", de a felelősséget nem merik vállalni.

Hír: Fizess magyar! Itt vannak az újabb megszorítások!

Már a bejelentés pillanatában sem volt kérdéses, hogy az újabb nadrágszíjhúzás tovább rontja az alacsony és átlagos jövedelemmel rendelkező családok helyzetét.

Videó: Orbán Viktor 2010-ben a megszorításokról

Orbán Viktor 2010-ben még teljesen máshogy gondolkodott a megszorításokról, mint most: „Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova.”

Hír: Baloldali.hu: Orbán új adói: ez a sarc lesz a végső?

Mindannyian emlékszünk rá, hogy a Fidesz a 2010-es választásokat megelőzően, de még győzelme után is „azonnali és nagyarányú” adócsökkentésről beszélt.

Hír: Sárgacsekk- és SMS-adó után: Matolcsy helyett ötleteltünk

A hvg.hu Matolcsy és Orbán tanácsadójaként további olyan adókat szedett össze, amik könnyen kivethetők, ellenőrizhetők és sok milliárd forinttal növelik a költségvetést.

Hír: Kalandor politikájának árát fizetteti meg Orbán a választókkal

A miniszterelnök immár hivatalossá tette, hogy jövőre lesz tranzakciós adó, ezek után kénytelenek vagyunk komolyan venni a telefonálási és internetezési adó hagymázas ötletét.

Hír: Nol.hu: Véleményünk a Széll-tervről: Mindenre, ami mozog

227. Ennyit kellett lapozni ahhoz, hogy a lényeghez érjünk „A következő lépés – Széll Kálmán Terv 2.0” szövegében. Meglepőt ott sem olvastunk benne...

«12»

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
4    -    1    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.