Kapcsolódó tartalmak: 80

Hír: Pólusépítő – Lakner Zoltán köszönti a 80 éves Horn Gyulát

Éppen születésnapján vált meg a miniszterelnöki poszttól 1998-ban a most nyolcvanéves Horn Gyula. Az azt megelőző kilenc év volt politikai pályája legmozgalmasabb és legsikeresebb periódusa.

Hír: Frankfurter Allgemeine Zeitung: Horn Gyula, a "jó magyar"

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap Horn Gyula pályafutását mutatta be csütörtökön a volt miniszterelnök 80. születésnapja alkalmából.

Hír: Európa is tiszteleg a 80 éves Horn előtt

Kevés olyan magyar politikus van, aki elmondhatja magáról: pozitív hatást tudott gyakorolni a világtörténelemre - mondta Mesterházy Attila a Horn Gyula 80. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Hír: Mesterházy: Horn Gyula 80. születésnapjára

A Magyar Szocialista Párt tisztelettel köszönti Horn Gyulát 80. születésnapján. Európai politikust, magyar államférfit, baloldali embert, a XX. század végi magyar és európai történelem egyik meghatározó alakját köszöntjük ma.

Hír: Baloldali.hu: Horn Gyula nyolcvan éves

Július 5-én lett nyolcvan éves Horn Gyula, Magyarország rendszerváltás utáni harmadik miniszterelnöke. Ez a munkáscsaládból származó, múltja miatt sokat támadott, már az állampárt idején is fontos funkciókat betöltő férfi volt az, aki történelmi szerepet játszott az 1989-es határnyitásban, a Vasfüggöny lebontásában, majd az MSZP és Magyarország demokratizálásában.

Videó: Európai politikusok Horn Gyuláról

Német, osztrák, spanyol, luxemburgi és lengyel politikusok hangsúlyozzák Horn Gyula európai politikára gyakorolt hatását a volt miniszterelnök 80. születésnapja alkalmából.

idézet

Botka László

Óriási a tét, 2018-ban le kell váltanunk a kormányt, mert ez az utolsó esélyünk, hogy szabadon választassunk.
Előző
Következő
Önnek is van véleménye? Gyorskomment!
0
 
 

Hátralévő karakterek száma:
Válaszoljon a kérdésre: *
7    -    7    =    


Megjegyzés: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.